Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey haastaa mestarit ennätysyleisön edessä

 

TUTO Hockey haastaa mestarit ennätysyleisön edessä


Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä Pre Game –yritysmessutapahtuma on saanut loistavan vastaanoton. Messut ja TUTO Hockey – Sport pelin sisältäviä yhdistelmälippuja on myyty jo noin 1500.  ”Tämä on todella positiivinen juttu ja kertoo siitä, että tapahtumallemme on kysyntää. Toivottavasti saamme huomenna kerrottua täydelle hallille, miten nopeaa ja vaivatonta yrityksen perustaminen on. Toivomme, että myös yrittäjät löytävät messuille sillä tarjolla on rahan arvoisia neuvoja myös heille”, kommentoi messujärjestäjä Matti Aarnio.

TUTO Hockey esitteli tilaisuudessa myös uuden maalivahdin. TuTossa viimeksi kaudella 2008-09 pelannut Juho Santanen pelaa loppukauden TUTO Hockeyssä. ”Olen todella innoissani päästessäni mukaan joukkueeseen. Tuolla on paljon entuudestaan tuttuja kavereita sekä pelaajissa että toimihenkilöissä, joten kyllä tänne on helppo tulla” kommentoi tuore TUTOn maalin tilkitsijät.

”Sanoin Makkoselle, että hänen tehtävänsä on laittaa peruspelimme kuntoon. Me tuemme häntä tarvittavilla pelaajahankinnoilla. Santanen on ensimmäinen osoitus tästä. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet vahvistamaan tiimiämme”, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

”Meidän on oltava valmis huomisessa pelissä heti alusta ja pyrittävä pelaamaan tasapainoinen kokonainen ottelu. Sport on varmasti lukenut läksyt viime kerrasta ja tulee alusta asti terävästi, joten siihen meidän on pystyttävä vastaamaan. Joukkueena Sport tuskin tarvitsee kauheasti esittelyjä, jokainen tietää, että kyseessä on yksi sarjan parhaista jengeistä” kommentoi TUTOn pelaajista Antti Virtanen huomista Mestisklassikkoa.

”Lähdemme hakemaan ehjää ja tasapainoista suoritusta. pelissä on ollut jo paikoin niitä elementtejä, joita haluan nähdä. Esimerkiksi lauantaina pelasimme ensimmäisen erän niin kuin toivon joukkueen pelaavan jatkossa koko ottelun. Kokoonpanoomme tulee merkittäviä muutoksia, kun Reivonen, Keinänen ja Rahkola palaavat kokoonpanoon. Maalivahdintehtävät hoitavat huomenna Törnström ja Vuorio. Santasella mennee muutama hetki ennen kun hän pääsee pelikuntoon. Otteluissa käytämme jatkossa neljää täyttä kenttää ja kuutta puolustajaa”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Kari Makkonen.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää