Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey hakee kuutta pistettä ja ennätysyleisöä avoimin ovin Revanssiviikonlopusta

 

TUTO Hockey hakee kuutta pistettä ja ennätysyleisöä avoimin ovin Revanssiviikonlopusta


TUTO Hockeyn Pre game press cafessa kerrottiin torstaina poikkeuksellisesta Revanssiviikonlopusta ja sen tavoitteista. TUTO Hockey kertoi myös uudesta yhteiskuntavastuuta sisältävästä yhteistyökuviosta.

TUTO Hockeyn omistajat tarjoavat huomenna ilmaisen sisäänpääsyn otteluun!

”Perjantain ottelu on varmasti suomalaisessa kiekkohistoriassa poikkeuksellinen, sillä TUTO Hockeyn omistajat, joihin itsekin kuulun pienosakkaana, haluavat tarjota otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua uudistuneeseen yhteisöömme, upeaan OS/G areenamme ja sen uudistuneisiin palveluihimme. Toivomme näkevämme areenalla ennätysyleisön huomenna kannattamassa TUTO Hockeyn voittoon!” kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

Kuusi pistettä intohimoisella pelillä!

Päävalmentaja Makkonen suhtautui uuteen haasteeseen optimistisesti. Peli on selvästi parantunut ja joukkue janoaa voittoja. Viikonloppuna meillä on mahdollisuus jättipottiin, mutta etenemme peli kerrallaan. Kiitän yleisöämme hienosta kannustuksesta Sport-ottelussa ja toivon huuman vain yltyvän nyt kun otteluun on vapaa pääsy. Nyt jos koskaan nuoret pelaajamme tarvitsevat yleisön kannustusta. Kaadetaan yhdessä LeKi!

Loistavan ottelun TUTO Hockeyn maalissa pelannut Kim Törnström kehui joukkueen ensimmäistä erää Sport -ottelussa ja toivoi tasaisuutta otteisiin jatkossa. Törnström oli luottavainen jatkon suhteen ja odottaa innolla viikonloppua. ”Siitä viikonlopusta pisteet niin olemme oikealla tiellä”.

TUTO Hockey ja SPR yhteistyöhön yhteiskuntavastuun nimissä 

”Meidän tehtävämme on opastaa nämä nuoret suomalaisen kulttuurin pariin. Itse kiekkomiehenä halusin näyttää muutakin kuin perjantai-illan toriperformanssia. Itse TUTOn kannattajana kannattajan valinta oli helppo, kun TUTO Hockey vielä näytti vihreää valoa projektille. Huomenna ottelu on monelle nuorelle ensimmäinen kerta jääkiekon parissa. Toivon, että nuoret näkevät huomenna hyvän jääkiekko-ottelun, jossa kuvastuu vauhti, viihde, urheilullisuus ja reilupeli” kommentoi SPR:n ohjaaja Petteri.

”Uusi TUTO Hockey tuntee  yhteiskuntavastuunsa, joten on upeaa päästä tekemään tällaista yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin kanssa. Samalla saamme loistavan mahdollisuuden esitellä tätä hienoa lajia, upeaa OS/G areenamme ja dynaamista yhteisöämme uusille kumppaneillemme”, kommentoi Aurinkokuningas.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAmerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää
TPS ja Zach Budish purkivat pelaajasopimuksen

TPS ja Zach Budish purkivat pelaajasopimuksen

Turun Palloseuran ja yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budishin tiet eroavat. TPS:n ja Budishin välinen, tulevaa kautta koskenut pelaajasopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää