Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Revanssiviikonlopun avoimet ovet keräsivät OS/G Areenalle ennätysyleisön

 

Revanssiviikonlopun avoimet ovet keräsivät OS/G Areenalle ennätysyleisön


Vaikka Mestiksen runkosarja ei ole likikään puolivälissä, ovat TUTO Hockey ja LeKi kohdanneet toisensa jo kolmasti ja kun kukko seuraavan kerran on laulanut, pelataan jo neljäs vääntö. Tämä selittyy paitsi Mestiksen välisarjasysteemillä niin myös revanssiviikonlopulla. Revanssiviikonlopun Turussa pelattu ottelu houkutteli upeasti väkeä OS/G- areenan lehtereille. Iso käsi tästä kuuluu TUTO Hockeyn omistajille jotka nenäpäivän kunniaksi tarjosivat kaikille halukkaille ilmaisen sisäänpääsyn. Kauden uusi yleisöennätys kirjataan nyt luvuin 2231. Ennätysyleisö innostui kannustamaan ottelun edetessä omiaan kuin ”vanhoina hyvinä aikoina”. Kotijoukkueen kannalta ottelu sai harmillisen lopun (1-2) vaikka lähes koko iltapuhde paahdettiin TUTO Hockeyn komennossa.

Ottelun alussa pistenälkäiselle kotijoukkueelle suorastaan tarjoiltiin mahdollisuutta mennä vaikka kolmen maalin johtoon pelkästään ylivoimien turvin. Lempääläläisäijää passitettiin siihen maalin jäähyboxiin etteivät saranat ainakaan ehtineet ruostua. Kun ottelua oli pelattu vain kolme minuuttia, ohjattiin jo kolmas LeKi- soturi pikkukakkoselle mutta tässä vaiheessa kotijoukkue oli vielä niin vieraskorea, ettei rohjennut heilutella verkkoja LeKi- veskari Mikko Pätsin takana. Kuten monasti ennenkin, vieraskoreus kuitenkin ottelun kestäessä kostautui. Toisaalta, irvokasta kyllä vieraat puolestaan osasivat hyödyntää ensimmäisen ylivoimansa ensimmäisen erän puolivälissä. LeKin johtomaali ei juurikaan Kari Makkosen suojatteja kuitenkaan haitannut, sillä prässi kohti lempääläläispömpeliä jyskytti kuin pikajuna Siperian aroilla. Varmasti kauden kiihkeimmän kannatuksen saattelemana kotijoukkue tasoitti Mestiksen maalikuninkaan Aki Keinäsen toimiessa viimeistelijänä. OS/G- areena eli ja paloi vaatien kotijoukkueelta uusia onnistumisia.

Kolmas erä eteni samojen partituurien mukaan kuin kaksi ensimmäistä. TUTO Hockey väänsi kuviota, piti kiekkoa ja aiheutti Mikko Pätsille alinomaa tuskanhikisiä momentumeja. Kotijoukkueen maali niin sanotusti roikkui ilmassa, mutta roikkumisen asteelle se jäi. Ja samoin kuin kolmisen viikkoa sitten, LeKin Juho Joki- Erkkilä napautti sen tarvittavan näpyn. Kari Makkosen kauden TUTO Hockey on edelleen ilman voittoa, mutta onhan nyt revanssiviikonloppu, joten huomennahan se revanssi Lempäälässä otetaan.

Valmentajat puhuvat
Kari Makkonen(TUTO Hockey):
”Ei saatu edelleenkään tappioputkea poikki. Kaksi erää pelattiin hyvin ja hallittiin mielin määrin. Ylivoimapelaaminen vaatii kuitenkin paljon lisätreeniä. Kolmannessa erässä peliuskallus hiipui, tilanteessa jossa olisi pitänyt uskaltaa pelata.”

Miikka Kuusela(LeKi): ”Saatiin todella tärkeät taistelupisteet ja samalla tappioputki poikki. Alussa oltiin kyllä kansankielisesti sanottuna kusessa. Kolmas erä oli riittävän nousujohteinen.”

TUTO Hockeyn kotiotteluissa on parin viikon tauko, mutta kun seuraavan kerran OS/G- areenalla pelataan, on taas vastus kutkuttavin mahdollinen. Lauantaina 19.11.2011 kello 17.00 TUTO Hockey- Sport.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää