Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey kohti valkeaa joulua

 

TUTO Hockey kohti valkeaa joulua


TUTO Hockeyn tavoitteena on kerätä 18 pistettä 11 ottelusta ennen joulutaukoa, silloin TUTO Hockeylle koittaa valkea joulu. TUTO pääsee terveellä joukkueella piste metsästykseen viikonlopun kamppailuihin, sillä ennen taukoa kiusannut flunssa-aaltokin on voitettu. Ainoastaan pitkäaikaispotilaat ovat sivussa.

TUTOlle valkea joulu 18 pisteellä

”Tarkistimme Karjala -turnauksen tauolla välitavoitteitamme. Olen sitouttanut valmennusjohdon ja pelaajat pienten askelten politiikkaan. Meillä on 11 peliä joulutaukoon, joista kuusi on kotona ja viisi vieraissa. Organisaatiomme tavoite on 18 pistettä näistä otteluista. Pistekeskiarvona 1,6 pistettä/ peli. Mikäli yllämme tähän tavoitteeseen, TUTO Hockeylle tulee valkea joulua, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen".

Motivoitunut ja harjoitellut TUTO Hockey palaa tauolta kaukaloon!

”Tauon aikana olemme saaneet harjoitella hyvin. Erityisesti ylivoimapeliä on nyt treenattu ja ainakin harjoituksissa se on kulkenut mukavasti. Viikonlopun peleihin lähdemme positiivisella mielellä ja terveellä joukkueella. Santanen pelaa ensimmäisen ottelunsa huomenna Kouvolassa”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Kari Makkonen.

”Pitää kyllä sanoa, että tauko tuli meille hyvään paikkaan. Nyt olemme päässeet harjoittelemaan hyvin ja palautumaan alkusyksyn otteluista. Omiin otteisiin olen melko tyytyväinen, mutta tiedän kyllä pystyväni vielä parempaankin. Tähän myös pyrin jatkossa”, kommentoi TUTO Hockeyn luottohyökkääjä Antti Virtanen.

”Huominen ottelu on itselleni omalla tavallaan erityislaatuinen, kun palaan ensimmäistä kertaa vierasjoukkueen paidassa Kouvolaan. Siellä on paljon tuttuja kavereita vastassa ja varmasti kovapeli edessä, joten innolla lähdetään sinne kolmea pistettä hakemaan”, kommentoi Ville-Vesa Vainiola.

Pelaajista Toni Jalo kertoi puolestaan tiedotustilaisuudessa median pyynnöstä jo hieman lauantain TUTO-Sport ottelusta. ”Olemme tosiaan pelanneet Sportin vastaan jo kahdesti sarjassa. Kummatkin ottelut ovat olleet tasaisia ja kovia vääntöjä ja sellaista odotan nytkin.  Otteluissa on ollut aiemmin myös hyvä tunnelma ja hyvin katsojia, joten toivottavasti yleisöä saapuu OS/G Areenalle runsaasti nytkin ja saadaan tunnelma kattoon myös katsomossa.

TUTO Hockey – Sport OS/G Areenalla lauantaina 19.11. klo 17.00!

TuTon tiedotteesta  / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS-puolustus vahvistuu Ville Lajusella

TPS-puolustus vahvistuu Ville Lajusella

Turun Palloseura on solminut kuluvan kauden mittaisen sopimuksen puolustaja Ville Lajusen kanssa. 32-vuotias Lajunen liittyy TPS:n joukkueen mukaan tulevana maanantaina ja hänen sopimuksessaan on mukana KHL-pykälä.

Lue lisää
Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää