Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeyllä kuuden pisteen kotiottelu perjantaina

 

TUTO Hockeyllä kuuden pisteen kotiottelu perjantaina


”Vastassa on yksi päävastustajistamme. Olemme sarjataulukossa tasapistein, joten kyseessä on todella tärkeä ottelu”, kommentoi TUTO Hockeyn luottosentteri Ville-Vesa Vainiola.

”Huomenna vastaan tulee paljon tuttuja kasvoja vanhasta seurasta. Ne ovat taitavia kavereita. Meidän on päästävä iholle ja taklattava, siitä ne eivät tykkää. Student Hockey Night vaikuttaa hyvältä tapahtumalta, toivottavasti saadaan hallille hyvin väkeä ja tunnelma kattoon. Pelaaminen hyvässä tunnelmassa tuo ihan erilaisen fiiliksen itsellekin, kommentoi puolestaan Lahdessa ja Heinolassa aiemmin pelannut Lauri Aaltonen.”

”Alkukausi oli vaikea, mutta nyt viimeiset 10-15 peliä on sujunut koko aika paremmin ja olen päässyt sille tasolle, jolla oikeastaan päätin viime kauden. Tiedän kuitenkin pystyväni parempaan ja sen saavuttamiseksi teen joka päivä hommia,” Aaltonen jatkoi.

”Sieltä tulee vastaan hyvin puolustava joukkue huomenna. Lähdemme murtamaan Peliittojen puolustusta omalla pelillä. Nyt tärkeintä on, että löydämme sen hyvän pelivireen, joka meillä oli kärkijoukkueita vastaan” kommentoi Kari Makkonen.

”Santanen on ollut maalilla hyvä. Hän on rauhoittanut puolustuspelaamistamme, joka on ollut jo ajoittain todella hyvää. Nyt meidän on vain löydettävä se positiivinen tekemisen meininki uudestaan, joka meillä oli esimerkiksi Jukureita vastaan”, kommentoi Kai Ortio.

TUTO Hockey – Peliitat ja TUTO Student Hockey Night perjantaina 2.12. klo 16.30 alkaen OS/G Areenalla.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää