Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön

 

TUTO Hockey ja Nilan Bisons yhteistyöhön


TUTO Hockey ja Nilan Bisons ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön kummisetinä ovat Juhani Tamminen ja Aleksi Valavuori. 

”Tulin Turkuun naisen perässä. Kokemusten perusteella Turku ja Varsinais-Suomi ovat urheiluystävällisiä alueita, sillä kaikki alla puhutaan urheilusta. Se on ollut hienoa ja ainutlaatuista huomata.  Tulen varmasti osallistumaan turkulaiseen urheiluun tavalla tai toisella jatkossa, sillä minulla on siihen halua ja aikaa. Tämä yhteistyö sai alkunsa siitä, että olemme Tammisen kanssa hyviä ystäviä ja olemme tehneet useissa projekteissa menestyksekästä yhteistyötä. Tiedän, että löydämme yhteisen sävelen varmasti nytkin. Tarkoituksenamme on tehdä markkinointiyhteistyötä, järjestää tapahtumia sekä Loimaalla että Turussa ja kehittää toimintaamme vaihtamalla tietopankkeja keskenään.”  Esimerkiksi Bisons tulee pelaamaan jatkossa ainakin yhden ottelun kaudessa Turussa ja se ottelu pelataan OS/G Areenalla, kommentoi yhteistyön kummisedistä Aleksi Valavuori.

”Nilan Bisons’lla on jo nyt yhteistyökumppaneita Turussa ja TUTOlla Loimaalla. Jatkossa TUTOn yhteistyökumppanien määrä Loimaalla tulee kasvamaan varmasti samoin kun Bisons’in Turussa. TUTO tulee jatkossa pelaamaan pre-season otteluita myös Loimaalla. Kolmas konkreettinen yhteistyönmuoto on yhteiset tapahtumat. Näitä voisivat olla esimerkiksi huippuseminaarit”, kommentoi puolestaan yhteistyön toinen kummisetä Juhani Tamminen.  

”Tarkoituksena on siis tehdä yhteistyötä ja vahvistaa toistemme toimintaa. Olen nähnyt riittävästi, miten seurat keskittyvät keskinäiseen nokitteluun, sen sijaan että parannettaisiin seurojen ja urheilun asemaa yhdessä. Yhteinen tavoitteemme on täyttää ”häkki” Turussa ja ”mökki” Loimaalla innokkaista kannattajista. Onnistumme tässä varmasti, kun kehitämme yhdessä ottelutapahtumista entistä kiinnostavampia. Muistaen kuitenkin, että joukkue ja urheilutapahtuma ovat keskiössä”, kommentoivat Valavuori.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää