Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey hakee voittoa omalla pelillä

 

TUTO Hockey hakee voittoa omalla pelillä


TUTO Hockey pelaa viimeisen ottelun ennen joulutaukoa keskiviikkona OS/G Areenalla. Silloin vastaan asettuu sarjakakkonen Mikkelin Jukurit. TUTO Hockeyn valmentajien mukaan ottelusta haetaan voittoa omalla pelillä. Silloin saavutettaisiin myös TUTO Hockeyn marraskuussa lanseeraama ”operaatio Valkea joulu” eli 18 pistettä 11 ottelusta ennen joulutaukoa.

”Kolme pistettä ja voitto mielessä lähdemme huomiseen otteluun.  Olemme jo aiemmin osoittaneet, että pystymme pelaamaan täysin tasavertaisesti kärkijoukkueita vastaan. Meillä ei ole mitään syytä lähteä huomiseen peliin altavastaajina”, kommentoi päävalmentaja Makkonen.

”Minulle on aika vieras ajatus lähteä otteluun vastustaja ajatellen. Itse näen, että otteluita lähdetään voittamaan omalla pelillä vastustajasta riippumatta. Jos pystymme siihen mitä parhaimmillaan olemme esittäneet, voitamme kenet tahansa. Jukurit on sarjan kärkiporukoita, kuten sarjataulukosta näkee. Tasoerot tässä sarjassa ovat varsinkin yksittäisissä otteluissa todella pienet, joten kyllä me varmasti voitosta taistelemme huomenna” kommentoi puolestaan TUTO Hockeyn valmentaja Ortio.

Tavoitteena oman pelin kehittäminen ja sarjasijoituksen nostaminen

”Olen pyrkinyt jatkuvasti parantamaan peliä. Pisteet sinänsä ei välttämättä kerro, miten on pelannut. Joskus voi pelata hyvin saamatta yhtään pistettä ja välillä voi tulla huonollakin pelillä pari pinnaa. Kaiken kaikkiaan olen pelannut mielestäni melko tasapainoisen alkukauden. Tarkoituksena on tietenkin edelleen parantaa ja auttaa joukkue korkeammalle.

Hyökkääjän kannalta Jukurit on vähän kuin Mestiksen JYP. Se heittää paljon kiekkoa päätyyn ja paineistaa kovaa. Olemme kuitenkin pelanneet hyvin heitä vastaan, joten eiköhän me huomennakin kolme pistettä napata”, kommentoi TUTO Hockeyn avain hyökkääjiin kuuluva Ville-Vesa Vainiola.  

”Pääsin tosiaan pitkästä aikaa pelaamaan lauantaina ja hyvältähän se tuntui. Olen syyskaudella päässyt pelaamaan ihan mukavasti ja pelikin on kulkenut pääosin hyvin. Jatkossa tavoitteena on auttaa joukkuetta entistä korkeammille sijoille, sillä eihän kukaan voi olla tyytyväinen nykyiseen sarjasijoitukseen.

Maalivahdin kannalta Jukurit on aika vaikea vastustaja, sillä se on erittäin vaarallinen vastaiskujoukkue. Olemme kuitenkin pelanneet Mikkelissä kaksi hyvää peliä heitä vastaan ja saaneet sieltä neljä pistettä, joten kyllä huomennakin voittoa haetaan”, kommentoi maalivahti Kim Törnström.

Avauskautta Mestiksessä pelaava keskushyökkääjä Santeri Halme on päässyt viime otteluissa pisteiden ja maalien makuun. Lauantaina tärkeän tasoitusmaalin tehnyt Halme veti yhteen alkukauden ja katsoi jo tulevaan.

”Alkukausi oli vaikeahko ja hetken kesti, että pääsin pelirytmiin mukaan. Viime aikoina peli on parantunut ja vastuu kasvanut. Samalla on alkanut tulla maaleja ja onnistumisia hyökkäyspäässä. Loppukauden tavoitteena on auttaa joukkue playoffeihin ja siellä sitten hakea todellista menestystä,” kommentoi Santeri Halme.

Saavuttaako TUTO voiton ja valkoisen joulun vai onko sarjakakkonen tylyvieras? Se selviää huomenna.
TUTO Hockey – Jukurit keskiviikkona 21.12. klo 18.30 OS/G Areenalla.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää