Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kohtaa perjantaina Kiekko-Vantaan

 

TuTo kohtaa perjantaina Kiekko-Vantaan


Omalla pelillä kolme pistettä

”Jokainen tiedostaa varmasti huomisen ottelun hengen. Ainoa tavoitteemme on ottaa kolme pistettä. Sitä lähdemme hakemaan samalla energisellä ilmeellä, jota esitimme SaPKoa vastaan ensimmäiset 10 minuuttia. Nyt tavoitteena on toki pelata samalla tavalla koko ottelun ajan”, kommentoi Makkonen.

”Joukkueessa on hyvät fiilikset ja pieni hengähdystauko peleistä on otettu ilolla vastaan. Huomisesta pelistä voisin sanoa sen, jota olen painottanut koko kauden, tärkeintä on pelata sitä omaa peliä. Jos siinä onnistumme, on lopputulos varmasti hyvä” kommentoi valmentaja Kai Ortio.

”Fiilikset on hyvät. Rauhallisempi pelitahti (2 peliä 2 viikkoon) on sopinut itselleni todella hyvin. Nyt on päässyt vähän lepäämään ja keskittymään oheisharjoituksiin paremmin. Omalta osalta alkukausi oli vähän vuoristorataa, kuten koko joukkueella.  Kauden edetessä pelini on parantunut. Loppukauden tavoitteena on ainoastaan se, että selviytyisimme joukkueena playoff-taistoihin, kommentoi puolustaja Mikael Aaltonen.

”Joukkueessa on hyvä henki ja fiilikset on vain parantunut, kun on tutustunut porukkaan paremmin. Olen päässyt pelaamaan ihan mukavasti, mutta vielä on ollut vähän epätasaisuutta otteissa. Välillä on tullut hyviä otteluita ja välillä vähän heikompia suorituksia, joten loppukaudeksi on vielä parannettavaa” kommentoi maalivahti Juho Santanen.

Juniorit valtaavat OS/G Areenan

TUTO Hockeyn voitto Kiekko-Vantaasta ei jäänne kiinni ainakaan kannatukseen puutteesta. OS/G Areenalle odotetaan suurta yleisöryntäystä, johon oman mausteensa tuo lähialueen juniorit.

”Viime ottelussa meillä oli 1800 katsojaa ja hyvä fiilis. Joka ottelussa on kuitenkin pyrittävä parempaan, joten toivottavasti huomenna on vähän enemmän väkeä ja vielä parempi fiilis. Oman mausteensa huomenna tuo se, että olemme kutsuneet lähialueen juniorit illan otteluun vieraaksemme. Sieltä on tulossa lähes 1000 junioria vanhempineen katsomaan peliä. Lipunmyynti otteluun on sujunut muutenkin vauhdikkaasti, joten OS/G Areenalla on varmasti hyvä fiilis huomenna”, kommentoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Santtu Kiilli.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAmerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää
TPS ja Zach Budish purkivat pelaajasopimuksen

TPS ja Zach Budish purkivat pelaajasopimuksen

Turun Palloseuran ja yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budishin tiet eroavat. TPS:n ja Budishin välinen, tulevaa kautta koskenut pelaajasopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää