Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey ryminällä LeKin kaatoon

 

TUTO Hockey ryminällä LeKin kaatoon


”Positiiviset fiilikset ovat eilisen jälkeen. Siitä olen erityisen ylpeä, että vaikka taululla oli 0-2, niin päät eivät retkahtaneet joukkueella. Jätkillä oli sellainen henki päällä, jota olemme hakeneet. LeKiä vastaan olemme pelanneet kauden aikana todella tasaisia ja hyviä matseja, joten huomenna on varmasti taasluvassa taas tiukka peli. Meidän on tultava samalla liikkeelle ja ilmeellä kuin eiliseen peliin ja jätettävä jäähyt pois. Kun siinä onnistumme, saamme varmasti huomenna kolme pistettä”, kommentoi päävalmentaja Kari Makkonen.
 
Valmentaja  Kai Ortion mukaan TUTO Hockeyn puolustus onnistui hyvin KooKoota vastaan. LeKiä vastaan kokoonpanoon saadaan myös lisävaihtoehtoja.  ”Puolustus onnistui eilen hyvin. Kiitosta pitää antaa erityisesti reservistä tulleille Kuusistolle ja Viitaniemelle, jotka suoriutuivat mallikkaasti omasta ruudusta.  Huomenna saamme Ölanderin mukaan kokoonpanoon. Hän ottanee paikan Linken parina. Mikäli Mikken tilanteessa ei tapahdu muutosta, jatkaa Kuusisto Koposen parina”.

Nielikäinen: Turkulaisyleisölle kiitos

Keskiviikon KooKoo-ottelussa ratkaisumaalin tehnyt Pasi Nielikäinen kuvaili turkulaisyleisöä ja tunnelmia seuraavasti debyytin jälkeisenä päivänä:

”Totta kai oltava tyytyväinen, kun tultiin joukkueen kanssa takaa rinnalle ja lopussa vielä ohi. Vastassa oli kuitenkin yksi sarjan kärkiporukoista. Omasta pelistä voin sanoa, että 1,5 vuoden tauko tosipeleistä näkyi vielä vähän. Kun tässä saa pari peliä alle, niin pääsen varmasti hyödyntämään omia vahvuuksiani entistäkin paremmin, joten jatkossa laidat ryskyvät varmasti enemmän OS/G Areenallakin. Ja olen valmis puolustamaan omiani, jos tilanne sitä vaatii. Ei se käy päinsä, että meidän maalivahdin päälle ajetaan vihellyksen jälkeen tai pelaajiamme kohdellaan muuten kaltoin”, kommentoi Nivalan Cowboy Pasi Nielikäinen.

”Vähän meidän ketjun peli haki vielä muotoaan, mutta olemme keskustelleet siitä ja pelaamme varmasti jatkossa paremmin. Huomenna LeKiä vastaan ainoa vaihtoehto on ottaa kolme pistettä. Toivottavasti katsomoon saadaan yhtä hieno tunnelma kuin eilen, sillä onhan nämä puitteet aivan uskomattoman hienot pelata. Ei edes kaikilla liigajoukkueilla ole vastaavaa tarjota. Olen kyllä todella ylpeä saadessani kantaa TUTO-paitaa”, jatkoi Nielikäinen.

TUTO Hockey – LeKi OS/G Areenalla perjantaina 27.1. klo 18.30.

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää