Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n A-nuorille täydet pisteet kotituplasta

 

TPS:n A-nuorille täydet pisteet kotituplasta


TPS A selviytyi kotituplastaan mainiosti, kun se kaatoi molemmat ottelunsa selvin numeroin.

TPS – Karhut 23-2

Lauantaina Kilosportin matolle syöksyi Karhut Porista. Varsin kapealla materiaalilla Turkuun saapuneet porilaiset jäivät täysin kovalla asenteella pelanneen kotijoukkueen jalkoihin. Kiitosta ottelusta täytyy jakaa vierasjoukkueelle, koska jaksoivat taistella täysillä loppuun asti.

TPS – SSV 7-3

Lähtökohdat olivat sunnuntain otteluun hieman erilaiset sunnuntain verrattaessa.
Vastaan saapui nälkäinen joukkue Helsingistä, olihan joukkue hävinnyt oman ottelunsa Kooveeta vastaan lauantaina. SSV siis tarvitsi kipeästi pisteitä taistellessaan pudotuspelipaikasta.

TPS oli päättänyt myös, että pelkkä paikalle saapuminen ei riitä. Ensimmäisessä erässä nähtiin ehdottomasti kauden parasta peliä kotijoukkueen osalta. Vierasjoukkue SSV oli sellaisessa mankelissa, että tuskin löysivät ensimmäisellä erätauolla omaan pukuhuoneeseensa.

Ottelun kulminaatiopisteeksi nousi SSV:n toisessa erässä saama viiden minuutin rangaistus, jonka aikana kotijoukkueen peli lievästi passivoitui. Tämä heijastui myös jatkossa hieman tasakentällisin pelatessa, joten kenttätapahtumatkin hieman tasoittuivat.

TPS pelasi kuitenkin ottelun lopun niin tasapainoisen vahvasti, että vastustaja ei päässyt virittelemään kiriä missään vaiheessa.

Saldona viikonlopun peleistä oli siis täysi pistepotti, mutta valmennuksen mieltä lämmitti erityisesti asenne, jolla pelaajat suhtautuivat viikonlopun tärkeisiin otteluihin.

- Molemmissa otteluissa saatiin pidettyä tempo niin ylhäällä, että vastustajilla oli vaikeuksia päästä pelivälineeseen käsiksi, pyöritteli TPS-valmentaja Aki Vilander.

Viikonlopun ehdoton kruunu oli sunnuntain ottelu, jossa vastustajan pelaajat silminnähden turhautuivat kotijoukkueen vahvaan esitykseen.

- Nyt näkyi sitä pelaamista, jossa valmentajan tarvitsee seurata peliä vain suu auki. Uskomaton suoritus koko porukalta.

- Erityisesti Samuli Marjamäki, Ville Laine ja Olli Lauren tulivat erityisen vahvasti pitkästä aikaa pelaavaan kokoonpanoon. Kärkipelaajia erikseen kehumatta, jokainen suoritti täysin valmennuksen vaatimalla tasolla, päätti Vilander.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011-2012 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää