Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interille 2-0 kotivoitto MYPA:sta

 

Interille 2-0 kotivoitto MYPA:sta


Inter aloitti kauden 2012 Veikkausliigan kotiottelut 2-0 voitolla MYPA:sta. Pelin maaleista vastasivat myös torstaina Vaasassa maalanneet Irakli Sirbiladze ja Severi Paajanen.

Interin ensimmäinen maali oli kauniin kuvion tulos. Henri Lehtonen pelasi pallon pystyyn vasemmalla laidalla, Mika Ojalalle, joka nosti pallon pompusta taka-alueelle, josta Irakli Sirbiladzella oli helppo työ puskea pallo maaliin. Peliä oli tuolloin pelattu 11 minuuttia.

Interin johtomaalin jälkeen MYPA:lla oli pari vaaranpaikkaa lähinnä Niko Kukan vaarallisten vapaapotkujen ansiosta. Tilanteet selvitti kuitenkin taidokkaasti Inter-vahti Magnus Bahne.

Kotijoukkueen toista maalia saatiin juhlia pelin 34. minuutilla. Tuolloin Joni Kauko nosti pallon 16-alueelle, josta avausmaalissa mukana ollut Henri Lehtonen pudotti sen Severi Paajaselle, joka laukoi maalin oikeaan alakulmaan Interin toisen maalin.

Ottelun toiselle jaksolle Inter joutui tekemän yhden pelaajavaihdon, kun Joni Kauko kolautti jalkapöytänsä MYPA-pelaajan jalkaan avausjakson tiimellyksessä. Kaukon paikan keskikentältä otti Kalle Kauppi.

Jos Inter oli avausjaksolla se hallitsevampi osapuoli. Joukkue nosti prässiä huomattavasti avausjaksoa ylemmäksi, mikä vaikeutti Interin pelin avaamista. Vaarallisia tilanteita joukkue ei kuitenkaan pystynyt Interin maalille toisen jakson ensimmäisen 20 minuutin aikana luomaan.

Myös Inter sai pelin edetessä luotua paikkoja lisämaaleihin. Paras maalintekopaikka tuli Daniel Antunezille, joka laukoi pallon avopaikasta yli MYPA-maalin.

Pelin viimeisen kymmenen minuutin aikana MYPA sai taas laitettua painetta Interin maalille. Hyvät yritykset kilpistyivät kuitenkin Magnus Bahneen tai muuten hyvin pelanneeseen Interin puolustusmuuriin. Näin ollen Interille siis jälleen 2-0 voitto.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää
Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää
John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää
Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää