Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interille loppuhetkien tappio Helsingissä

 

Interille loppuhetkien tappio Helsingissä


Ottelun alku oli Interille täysi katastrofi, sillä pallo oli 45 sekunnin jälkeen joukkueen maalissa. Maalista vastasi Sebastian Mannstön, jolle pallo ajautui melkoisen flipperin jälkeen. Tilanne sai alkunsa Pim Bouwmanin pallonmenetyksestä n. 25 metristä Interin maalista.

HJK oli lähellä tuplata johtonsa pelin viidennellä minuutilla, kun Mannström tarjoilin keskityksen takakulmalle rynnistäneelle Demba Savagelle. Interin maalivahti Magnus Bahne sai kuitenkin torjuttua tilanteen nopean liikkumisensa ansiosta.

Tämän jälkeen Inter sai hallinnan pelistä ja pakotti HJK:n puolustuskannalle. Mitään supervaarallista tilannetta Inter ei kuitenkaan pystynyt luomaan. Pari kertaa joukkue jäi vaatimaan rankkariakin, mutta pilli ei kuitenkaan soinut.

Ansaitun tasoituksen Inter teki Joni Kaukon toimesta pari minuuttia ennen taukoa. Maalin syntyi, kun pallo jäi pomppimaan HJK:n maalinedustalle Kalle Kaupin antaman kulmapotkun jälkeen.

Interin maalin jälkeen HJK:n Juho Mäkelä pääsi vielä jakson lopulla läpiajoon Interin puolustuksen karkean arviointivirheen takia. Sijoitus kohti takakulmaa painui kuitenkin tolpan kautta ohi Interin maalin.

Toisella jaksolla pelin taso pysyi kummankin joukkueen osalta korkealla ja viihdearvoltaan korkeana. Interin maali toisella jaksolla oli lähimpänä kun Joni Kauko laukoi tulisesti noin 25 metristä. HJK-vahti Ville Wallen sai kuitenkin torjuttua tolpan kautta väljemmille vesille.

Ottelun loppua kohti mentäessä Inter jäi pelissä puolustuskanalle. Joukkue näytti jo selviävän kunniakkaasti taistelusta, mutta pelin 93. minuutilla joukkue sai kokea urheilun raadollisuuden. Tuolloin HJK:n Joel Pohjanpalo sai pallon ja laukoi sen pienen kuljetuksen jälkeen 20 metristä Inter-maalin vasempaan alakulmaan.

Maalin myötä HJK:lle siis voitto Veikkausliigakauden toistaiseksi korkeatasoisimmasta ottelusta. Tappiosta huolimatta Inter jatkaa Veikkausliigan piikkipaikalla viiden pelatun ottelun jälkeen tasapisteissä HJK:n ja MYPA:n kanssa.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää
Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää
John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää
Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää