Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO antoi kyytiä HCK:lle

 

TUTO antoi kyytiä HCK:lle


Lauantai oli jälleen yksi niistä illoista, kun Kupittaalla sattui ja tapahtui. TUTO Hockeyn ja HCK:n välinen kamppailu oli alusta alkaen todella tapahtumarikas. Turkulaisyleisö loi yhdessä Keravalta saapuneiden noin 60 kannattajan kanssa Kupittaalle aivan mahtavan tunnelman. Tästä tunnelmasta iloa otti irti varsinkin kotijoukkue, joka latoi lättyä pussiin oikein urakalla.

- Sanoin pojille ennen peliä, että nyt jos koskaan, niin tänään valmentaja arvostaa kolmen pisteen voittoa, Juhani Tamminen kertasi.

- Otteluhan oli aika hurja kaikin tavoin. Tulimme liian varovaisesti ja tuon laatuiselle joukkueelle kun antaa tilaa, niin TUTO rankaisi välittömästi, kommentoi HCK:n Enska Mäntylä.

Hirmuisessa vireessä oleva TUTOn ykkösketju Antti Virtasen johdolla aloitti maalikarkelot ja kuritti sarjanousijaa heti kolmannella minuutilla. Virtanen syötti maalin takaa Derek Famularelle, joka tälläsi kiekon yläkulmaan.

Arttu Niskakangas teki seuraavan maalin muutamaa minuuttia myöhemmin. Anrei Hakulinen toi kiekon alueelle ja rakensi laiturilleen maalintekopaikan. Niskakangas ei saanut ensimmäisellä yrittämällä kiekkoa sisään, mutta pelasi tilanteen hienosti loppuun saakka ja sai nostaa kädet kohti hallin kattoa maalin merkiksi.

MAALIJUHLAT TOISEEN ERÄÄN

Toisessa erässä maaleja ja tapahtumia nähtiin koko rahan edestä. Antti Virtanen ja Niskakangas kävivät heittämässä lukemat jo 4-0:aan ennen kuin erä oli ehtinyt vanheta kolmea minuuttia.

- Toisessa erässä päästettiin pari maalia melko helpolla, Mäntylä harmitteli.

HCK sai tehtyä kavennusmaalin, mutta ennen erän puoliväliä isäntäjoukkue TUTO kävi latomassa kaksi maalia lisää. 6-1 tilanne riitti HCK:n valmentaja Sami Rannalle, joka sai suihkukomennuksen käytöksestä.

Tämän jälkeen erässä pelattiinkin suurimmaksi osaksi erikoistilanteita, kun jäähyjä vihellettiin lähes samaan tahtiin mitä TUTO teki erän alussa maaleja. Ranta ei jäänyt jäähykarkeloissa ainoaksi suihkuun ohjatuksi, sillä TUTOn Pasi Hirvonen ei sulattanut saamaansa jäähyä ja kommentoi tätä tuomareille niin vahvasti, että Hirvoselle tuomittiin myös suihkukomennus käytöksestä.

Kolmanteen erään lähdettäessä oli peli käytännössä ratkennut ja suurimmat tunnekuohut jäivät pukuhuoneisiin. Vaikka HCK sai kavennettua pelin 6-3:een, pyöri peli pitkään Mika Norjan vartioiman maalin ympärillä. Varsinkin TUTOn ykkösketju rakensi lähes joka vaihdossa vaarallisia maalintekopaikkoja.

- Tommi Virtanen oli mies paikallaan siinä vaiheessa, kun vastustajalla oli momentum tulla peliin mukaan, Tami kommentoi.

Vajaat viisi minuuttia ennen loppua keravalaiset tulivat jo kahden maalin päähän Jesse Urosen osumalla ja laittoivatkin lopussa TUTOa ahtaalle. Isännät kuitenkin pitivät johdon loppuun asti ja kuittasivat ansaitut kolme pistettä.

- Lopussa oli hyvinkin paljon taistelua ja kun pelaajien annettin tehdä työtään, niin homma toimi, Mäntylä päätti.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSimon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää