Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeyn Kärmeniemelle pelikielto

 

TUTO Hockeyn Kärmeniemelle pelikielto


TUTO Hockeyn Lauri Kärmeniemelle on määrätty yhden ottelun pelikielto tiistaina pelatun KooKoo - TUTO Hockey -ottelun tapahtumien johdosta.

Lauri Kärmeniemen lisärangaistus on määrätty selästä taklaamisesta säännön 523 a perusteella. Päätuomarit ovat tuominneet tilanteesta 5 min + pelirangaistuksen selästä taklaamisesta säännön 523 mukaan.
Erotuomariraportin mukaan: ” Tilanteessa A-joukkue piti kiekkoa B-joukkueen puolustusalueella päädyssä. Pelin käydessä A 19 (Jussi Nättinen) suojaa päädyssä kiekkoa selkä kentälle päin ja B-joukkueen pelaaja nro 40 (Lauri Kärmeniemi) taklaa kyseistä A-joukkueen pelaajaa suoraan selästä, niin että A19 kaatuu pää edellä päätylaudoitusta vasten. A 19 ei kuitenkaan loukkaannu tilanteessa.”

Videotallenteelta voidaan todeta, että taklaus on tapahtunut pääosin edellä kuvatulla tavalla. Taklaus on vaarallinen laidan läheisyyden ja taklatun edessä jäässä olevan toisen pelaajan vuoksi. Loukkaantumisriski on ilmeinen.

Pelaaja on pelikiellossa kaikissa Jääkiekon SM-Liiga Oy:n ja Suomen Jääkiekkoliitto ry:n alaisissa sarjaotteluissa, kunnes hänen joukkueensa sarjaohjelmassa pelikielloksi määrätyt ottelut on pelattu.

Kärmeniemi kärsii pelikieltonsa seuraavassa Mestis–ottelussa:

09.03.2013 TUTO Hockey – Jokipojat

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAmerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää
TPS ja Zach Budish purkivat pelaajasopimuksen

TPS ja Zach Budish purkivat pelaajasopimuksen

Turun Palloseuran ja yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budishin tiet eroavat. TPS:n ja Budishin välinen, tulevaa kautta koskenut pelaajasopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää