Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeyn Kärmeniemelle pelikielto

 

TUTO Hockeyn Kärmeniemelle pelikielto


TUTO Hockeyn Lauri Kärmeniemelle on määrätty yhden ottelun pelikielto tiistaina pelatun KooKoo - TUTO Hockey -ottelun tapahtumien johdosta.

Lauri Kärmeniemen lisärangaistus on määrätty selästä taklaamisesta säännön 523 a perusteella. Päätuomarit ovat tuominneet tilanteesta 5 min + pelirangaistuksen selästä taklaamisesta säännön 523 mukaan.
Erotuomariraportin mukaan: ” Tilanteessa A-joukkue piti kiekkoa B-joukkueen puolustusalueella päädyssä. Pelin käydessä A 19 (Jussi Nättinen) suojaa päädyssä kiekkoa selkä kentälle päin ja B-joukkueen pelaaja nro 40 (Lauri Kärmeniemi) taklaa kyseistä A-joukkueen pelaajaa suoraan selästä, niin että A19 kaatuu pää edellä päätylaudoitusta vasten. A 19 ei kuitenkaan loukkaannu tilanteessa.”

Videotallenteelta voidaan todeta, että taklaus on tapahtunut pääosin edellä kuvatulla tavalla. Taklaus on vaarallinen laidan läheisyyden ja taklatun edessä jäässä olevan toisen pelaajan vuoksi. Loukkaantumisriski on ilmeinen.

Pelaaja on pelikiellossa kaikissa Jääkiekon SM-Liiga Oy:n ja Suomen Jääkiekkoliitto ry:n alaisissa sarjaotteluissa, kunnes hänen joukkueensa sarjaohjelmassa pelikielloksi määrätyt ottelut on pelattu.

Kärmeniemi kärsii pelikieltonsa seuraavassa Mestis–ottelussa:

09.03.2013 TUTO Hockey – Jokipojat

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSimon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää