Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimun pohjoisen kiertue käyntiin ruutinivoitolla

Loimun pohjoisen kiertue käyntiin ruutinivoitolla

Edellisessä kotiottelussaan sarjakärki VaLePaa ilman vaihtopelaajia viidenteen erään asti kiusannut Team Lakkapää oli voimaton, kun Loimu iski Pohjois-Suomen kiertueensa käyntiin Rovaniemellä puhtaalla 0-3 (22-25, 21-25, 18-25) vierasvoitolla.

Pelipäivänä lentäen pohjoiseen matkustanut Loimu oli terävällä pelipäällä heti ottelun alussa. Otteluruuhkassa parhaillaan oleva Loimu marssitti avaukseen passariksi Kaius Peltosen ja keskitorjujaksi Karri Sihvosen, joten valtaosan kauden peleistä aloittaneet Ville Juntura ja Kyle Masterson saivat lepovuoron. Lakkapäällä ei ole parhaillaan juurikaan mahdollisuuksia pelaajiston kierrättämiseen, kun VaLePa ottelun lopun Lakkapää pelasi kotisalissaan ilman vaihtopelaajia ja Loimuakin vastaan vaihtopenkillä oli vain kaksi pelaajaa.

Loimu pääsi heti avauserän alussa pienelle karkumatkalle, mutta pääosin erää edettiin maksimissaan muutaman pisteen erolla. Avauserän ehdoton hahmo oli Urpo Sivula, joka paukutti ensimmäiseen erään 10 pistettä tehoin +8. Avauserässä yksinään ison vastuun Loimun pisteiden teosta kantanut Sivula sai tulitukea etenkin keskitorjuja Joe Kleiniltä, joka kirjautti toiseen erään 6 pistettä tehoin +6. Kotijoukkue taisteli tiukasti toisenkin erän voitosta hakkuri Joseph Smalzerin johdolla. Jenkkivahvistukselle kirjattiin toiseen erään 9 pistettä ja tehot +5.

Kolmas erä jäi ottelun viimeiseksi, kun Loimu otti siinä komennon ennen erän puoliväliä. Ottelu ei noussut tasoltaan kovinkaan korkeaksi, mutta Loimun rutiinisuoritus riitti täyteen pistepottiin, mikä olikin vieraiden tärkein tavoite perjantain iltapuhteeseen. Sarjapisteiden tapaan Loimu kaappasi mukaansa myös kaikki Lähitapiolan pisteet, kun kolme pistettä kuittasi Joe Klein (10 pts, +8, 3 torjuntaa), kaksi Urpo Sivula (18 pts, +10) ja yhden Ossi Rumpunen (16 pts, +7).

-Me tehtiin tänään se mitä tarvittiin kolmeen pisteeseen. Ottelun parasta antia oli se, että saimme kierrätettyä seitsikkoa. Passari Kaius Peltonen pelasi erinomaisen ottelun, kehui Loimun päävalmentaja Henri Tuomi.

Perjantain ottelun jälkeen Loimu jäi yöpymään Rovaniemelle, josta joukkue siirtyy lauantain aamuharjoitusten jälkeen junalla Ouluun, jossa vastaan asettuu Etta.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ville Juntura

26.3.1988
Tiedot

Joe Klein

14.10.1986
Tiedot

Kyle Masterson

21.6.1985
Tiedot

Kaius Peltonen

15.5.1987
Tiedot

OssiRumpunen

Ossi Rumpunen

18.4.1989
Tiedot

Karri Sihvonen

17.2.1994
Tiedot

Urpo Sivula

15.3.1988
Tiedot

HenriTuomi

Henri Tuomi

Tiedot


Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää