Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kalle Kauppi ja Juho Salminen jatkavat Inter-paidassa

Kalle Kauppi ja Juho Salminen jatkavat Inter-paidassa

FC Inter on solminut ensi kautta koskevat jatkosopimukset 22-vuotiaan keskikenttäpelaaja Kalle Kaupin sekä 19-vuotiaan hyökkääjä Juho Salmisen kanssa. Molempien sopimuksissa on lisäksi optio toisesta kaudesta.

Ensimmäiset minuutit Veikkausliigaa Kauppi pelasi Interissä jo kaudella 2010. Yhteensä hän on pelannut 86 liigaottelussa, joissa on syntynyt kolme maalia. Ennen C-juniori-ikäisenä Interiin tehtyä siirtoa Kauppi pelasi Turun Pallo-Veikoissa ja jalkapallon pelaamisen hän aloitti Turun Nappulaliigassa.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma uskoo Kaupin pystyvän ensi kaudella tätä vuotta parempiin peliesityksiin.

- ”Kile” ei ole saavuttanut vielä täyttä potentiaaliaan, koska loukkaantumiset ovat olleet hidasteena kahteen peräkkäiseen kauteen valmistautuessa. Toivon hänelle ehjää harjoituskautta tulevana vuonna, sillä hänen tekniset taitonsa ovat jo hyvät, valmentaja luonnehtii Kauppia.

Interin paidan lisäksi myös maajoukkueen värit ovat tulleet Kaupille tutuksi lukuisista poikien ja nuorten maaotteluista. Alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa Kauppi pelasi seitsemästi.

Salminen puolestaan nousi A-junioreista Interin edustusjoukkueen mukaan keväällä ja debytoi Veikkausliigassa huhtikuussa. Hyökkäyksessä sekä keskellä että laidalla pelannut Salminen esiintyi kauden aikana lopulta 15 liigaottelussa ja avasi myös maalitilinsä elokuussa SJK:ta vastaan.

Dragtsma pitää Salmista erinomaisena esimerkkinä muille junioreille asenteen merkityksestä.

- Juho vakuutti heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien halullaan oppia ja tehdä asioita. Hänen vahvuutensa on nopeuden lisäksi juurikin jatkuva into tehdä töitä kentällä, Dragtsma mainitsee.

Salminen siirtyi Interin A-junioreihin kaudeksi 2013 kotikuntansa seurasta Liedon Pallosta. Alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa Salminen debytoi lokakuussa Ruotsia vastaan.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää