Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu vie huippulentiksen Turun keskustaan

Loimu vie huippulentiksen Turun keskustaan

 

Raision Loimu vie Mestaruusliigan huippulentopallon Turun keskustaan, eli Kupittaan urheiluhalliin, maanantaina 8.12. Vastaansa Turussa pelattavaan otteluun Loimu saa sarjan kärjessä porskuttavan VaLePan Sastamalasta.

Lentopallon MM-kisoista syntynyt buumi on jatkunut kotimaisilla kentillä. Loimukin on nostanut jo ennestään sarjan kärkikastiin kuulunutta yleisökeskiarvoaan 10 prosentilla. Turkuun tuotavan ottelun toivotaan nostavan keskiarvoa ennestään. Loimu on pelannut positiivisin kokemuksin Kupittaan urheiluhallissa kolmesti aiemminkin viime vuosina - 2009 VaLePaa, 2010 Sun Volleyta ja 2012 Ettaa vastaan. Yleisö on löytänyt Kupittaalle hyvin, vaikka lentopalloa siellä ei nykyisin normaali olosuhteissa pelatakaan.

- Matsin tuominen Kupittaalle on iso ponnistus talkooväellemme. Sunnuntaina illalla yleisurheiluhallissa ei ole mitään lentopallosta muistuttavaa, mutta 24 tuntia myöhemmin halli on muuttunut palloiluhalliksi. Uskomme tämän kuitenkin kannattavan, sillä meidän pitää testata eri saleja mahdollisia liigafinaaleja varten. Ja tavoitamme varmasti myös uusia penkkiurheilijoita tuomalla peli helppojen kulkuyhteyksien päähän, kertoo Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Sarjan kärkikamppailuihin kuuluvassa koitoksessa iskevät vastakkain kaksi Suomen maajoukkueen kirkkainta MM-tähteä, kun huippuvireessä oleva Loimun hakkuri Urpo Sivula kohtaa verkon toiselle puolelle saapuvan Olli Kunnarin. Maajoukkueuransa jatkoa edelleen pohtiva VaLePan 32-vuotias taitoniekka pelaa edelleen illasta toiseen huipputasolla.

- Kunnari on ehdottomasti pelipaikallaan maailman parhaita pelaajia. Ottajia hänellä olisi ihan missä sarjassa tahansa. On hienoa päästä haastamaan hallitseva mestari isolla areenalla. Kupittaalla pelaaminen teettää ison määrän työtä, mutta sekä pelaajille että yleisölle se on hyvä areena, kommentoi itsekin pelaajana Kupittaalla Loimun kanssa vieraillut Loimun päävalmentaja Henri Tuomi.

Lipunmyynti alkaa Kupittaan urheiluhallin pääovilla maanantaina tunti ennen ottelun alkua, eli 17:30. Pääkatsomon keskiosasta on varattu paikkoja kausikorttilaisille, mutta muuten istumapaikkoja ei ole numeroitu. Nopeimmat saavat siis parhaat paikat. Loimun yhteistyökumppaneiden otteluennakko järjestetään tällä kertaa Lemminkäisenkadulla Ravintola Maunossa. Muita yhteistyökumppaneita Kupittaan ottelussa ovat puitteiden rakentamisessa mukana oleva Turun Teknologiakiinteistöt sekä otteluisäntänä toimiva Sairaala NEO.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Urpo Sivula

15.3.1988
Tiedot


Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää