Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimun hyvä alku ei riittänyt jatkopaikkaan

Loimun hyvä alku ei riittänyt jatkopaikkaan

 

Loimu lähti Belgradissa tiistaina pelattuun toiseen Challenge Cupin osaotteluun hakemaan voittoa, kun avausosaottelussa Raisiossa Red Star veti pidemmän korren lukemin 2-3. Toisesta osaottelusta olisi 0-3 tai 1-3 voitto riittänyt suoraan jatkopaikkaan ja viiden erän voittokin kultaiseen erään, mutta Loimun voittosaldo jäi lopulta yhteen erään ja Euro-pelit tulivat tämän kauden osalta päätökseen.

Loimu tuli otteluun päättäväisesti ja vei iloisella ja hyvällä ilmeellä ottelun avauserän nimiinsä. Sen jälkeen kotijoukkue sai pelinsä käyntiin ja Loimun otteisiin hiipi epätarkkuutta etenkin erien ratkaisuhetkillä. Ottelu Sumice -hallissa jäi lopulta neljän erän mittaiseksi ja neljäsataa kotijoukkueen kannattajaa pääsi juhlimaan 3-1 (16-25, 25-19, 25-23, 25-17) voittoa.

- Tämä oli vähän samanlainen kuin meidän pelit ovat viime aikoina olleet, eli muutaman hyvän erän jälkeen peli ei pysy kasassa. Tämä paranee vain harjoittelemalla, toistojen kautta saadaan tasaisuutta otteisiin, kommentoi Loimun päävalmentaja Henri Tuomi

Ottelun paras pistemies oli Loimun hakkuri Urpo Sivula, joka takoi 25 pistettä tehoin +13. Yleispelaajana häärineet Rumpuset onnistuivat vastaanotossa hyvin ja pisteitäkin syntyi Ossin kädestä 15 (+6) ja Tomin 11 (+4). Keskitorjujista Joe Klein napsi 5 torjuntapistettä ja tappio 5 saamastaan 10 passista, mutta Kyle Mastersonin iltapuhde oli vähätöinen, kun hän sai neljään erään vain 5 passia. 

Kotijoukkueen pelaajista ykkönen oli Serbian kovaan maajoukkuerinkiin kuuluva Filip Stoilovic, joka teki 18 pistettä tehoin +11. Joukkueen hakkuri Aleksandar Blagojevic kirjautti vain pisteen vähemmän. Myös kotijoukkueen pitkät keskitorjujat onnistuivat hyvin - maajoukkuerinkiin kuuluva Aleksandar Okolic teki 8 pistettä (+5) ja Vuk Milutinovic 10 (+9). 

- Ei vaan taso riittänyt Punaista Tähteä vastaan. Olimme monella osa-alueella vähän perässä. Tappio ottaa niin paljon päähän etten ole tyytyväinen mihinkään. Alku oli henkilökohtaisesti ihan ok, mutta lopussa minäkin sorruin yrittämään liikaa, kun janosin voittoa niin paljon, kommentoi Loimun paras pistemies Urpo Sivula.

Loimun ottelut jatkuvat kotoisessa Mestaruusliigassa, jossa Loimu pelaa vielä kertaalleen ennen lyhyelle joulutauolle hiljentymistä, kun Team Lakkapää saapuu lauantaina Rovaniemeltä Raisioon vierailulle.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää