Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulle lauantaina joulumatsiin vieraita Rovaniemeltä

Loimulle lauantaina joulumatsiin vieraita Rovaniemeltä

 

Raisiossa pelataan lauantaina lentopallon Mestaruusliigaa jouluisissa tunnelmissa, kun Loimu saa "Joulumatsiinsa" parikin vierasta Rovaniemeltä - Team Lakkapään ja Joulupukin. Jaossa on tärkeät kolme sarjapistettä ennen lyhyelle joulutauolle siirtymistä.

Kapealla pelaajamateriaalilla läpi alkukauden pelanneen Lakkapään mielenkiintoisimpia pelaajia ovat sen neljä ulkomaalaisvahvistusta. Ex-huippupelaaja Normunds Veinbergsin valmentaman ryhmän ulkomaalaispelaajat ovat yhdysvaltalainen hakkuri Joseph Smalzer, saksalainen yleispelaaja Raphael Möllers sekä australialaiset passari Arash Dosanjih ja libero Luke Perry.

Joulumatsin odotetuin kohtaaminen nähdäänkin takakentällä, kun alkukauden ajan Mestaruusliigan liberohierarkiassa ykkösenä loistaneen Australian maajoukkuelibero Perryn tasoa pääsee mittaamaan Loimuun liittynyt Itävallan maajoukkuelibero Florian Ringseis. Molemmilta joukkueilta on siis lupa odottaa hyviä puolustuspalloja ja pitkiä palloralleja.

Loimu on ottanut Lakkapää-ottelun teemaksi jo nurkan takana olevan Joulun ja se näkyy Kerttulassa monella tapaa. Hallin aulassa kerätään leluja vähävaraisille lapsiperheille, joten pelin yhteydessä voi laittaa hyvän, ja itselle tarpeettomat lelut, kiertämään. Hallin aulasta löytyy myös Loimun jouluarpajaiset, joissa on pääpalkintoina kinkkulahjakortti ja jouluinen herkkukori. Aulassa myydään myös uudistuneita Loimun fanituotteita, joten pukin konttiin voi ostaa myös oranssi-mustia tuotteita.

Lakkapään lisäksi Rovaniemeltä Raisioon saapuu myös Joulupukki. Punanutun lisäksi hallin joulutunnelmaa luovat SIGistä tuttu Juha Oksanen ja Humppakeisari Petri Lehto, jotka musisoivat jouluisissa merkeissä hallin aulassa ottelun tauolla. Ottelun pitkällä erätauolla parketilla nähdään jumppatyttöjen jouluinen esitys.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää