Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n miesten valmennus täynnä tuttuja naamoja

TPS:n miesten valmennus täynnä tuttuja naamoja

 

Pitkälle kevääseen pelannut TPS:n miesten edustusjoukkue jatkaa Aki Vilanderin komennossa, kuten jo aiemmin on uutisoitu. Miesten muukin valmennustiimi on nyt niinikään valmis, kun Vilanderin aisapareina nähdään "uutena vanhana" kasvona Jukka Ruotsalainen, tulevalla kaudella edustusjoukkueen osalta videoiden analysointiin keskittyvä Eero Juvonen sekä fyysisestä valmennuksesta huolehtiva Marko Kinnunen.

TPS:n Perttu Kytöhonka pitää valmennustiimiä TPS:n kannalta erinomaisena.
- Kaikilla on jo pidempi pätkä takana TPS:ssä ja sitä kautta organisaatio, seuran identiteetti ja pelaajat ovat tulleet tutuiksi. Mennyt kausi ei ollut miesten joukkueelle helppo, mutta meillä ei ole tässä organisaatiossa tapana tempoilla valintojemme kanssa. Fyysisesti ja erityisesti henkisesti raastavan kova kausi on tehnyt niin valmentajistamme kuin pelaajistammekin vain ja ainoastaan vahvempia. - Jukka (Ruotsalainen) on tehnyt A-nuorten joukkueemme kanssa erinomaista työtä kahden kauden ajan ja hän tuo sopivasti muutosta valmennustiimiin. Eero Juvonen puolestaan halusi ehdottomasti olla niinikään mukana, mutta hän keskittyy nyt enemmän tuottamaan Vilanderille ja Ruotsalaiselle kättä pidempää videoiden muodossa. Fyysisen valmennuksen osalta Marko Kinnunen on viemässä Vilanderin kanssa hommaa entistä lajinomaisempaan suuntaan, joten olen tosi tyytyväinen tähän kokonaisuuteen, päättää Kytöhonka

Vilander - "Tämä joukkue ei ole mennyt piiloon"

Aki Vilander jatkaa nyt TPS:n peräsimessä kolmannen kauden. Vaikea kausi koetteli niin joukkueen kuin nuoren päävalmentajankin kanttia, mutta molemmat selvisivät lopulta kiirastulesta tyylikkäästi.

- Vuosi takaperin haluttiin etsiä runkoon pelaajat, jotka haluavat sitoutua pidemmällä aikavälillä mustavalkoiseen ja kasvattaa sen myötä tulevina vuosina yhteisöä kohti menestystä. Tiedossa oli, että matka ei tule olemaan täysin kivuton, mutta henkisesti vahva joukkue pääsee syvältäkin ylös ja jaksaa taistella paremman huomisen puolesta.

- Urheilussa kun kyse on kuitenkin myös voittamiseseta, sijoitukset joista tänä keväänä pelattiin eivät todellakaan ole niitä, joista tässä organisaatiossa halutaan pelata. Itselleni on täysin selvää, että porukasta pitää tulevalla kaudella saada enemmän tehoja irti. Koen kuitenkin, että erityisesti kevään karsintamatkat olivat nuorelle ja lopulta melko raajarikkoiselle joukkueelle kasvattava kokemus tulevaisuutta ajatellen.

Joukkuetta koeteltiin kauden aikana toden teolla, mutta TPS-ryhmä ei missään kohtaa taipunut.

- Niin monta kertaa meitä lyötiin tällä kaudella niin kentällä kuin ulkopuolellakin, että täytyy olla pirun ylpeä pelaajista miten hyvin ovat pystyneet sulkemaan kaiken turhan ulkopuolisen pois ja keskittymään pelaamiseen kaikkien siviilivastuiden lisäksi. Kertaakaan joukkueessa ei piilouduttu heikolla hetkellä tai haettu selityksiä peiliä kauempaa, se kertoo joukkueen luonteesta oleellisen.

- Koska kausi loppui vasta hetki sitten, pidemmän analyysin paikka on vielä edessä, mutta vahvaa pohjatyötä on jo ryhdytty tekemään tulevaa sesonkia ajatellen. Joka tapauksessa mahta saada toimia tulevallakin kaudella intohimoisesti urheiluun suhtautuvien valmentajien ja pelaajien kanssa. Jokainen meistä haluaa olla huomenna parempi.

Ruotsalainen - "Loistavat olosuhteet valmentaa"

Miesten valmennustiimiin vuoden tauon jälkeen paluun tekevälle Jukka Ruotsalaiselle päätös hypätä miesten tiimiin ei ollut vaikea.

- Helppo päätös jatkaa seurassa. Kaikki on hoidettu viimeisen päälle hyvin kahden vuoden aikana ja olen nauttinut valmentamisesta motivoituneiden urheilijoiden kanssa. Tuttu päävalmentaja ja hänen kanssaan samanlainen ajatusmaailma niin urheilusta kuin salibandystäkin. Uskon, että tätä kautta yhteistyö tulee olemaan hedelmällistä. 

- Turussa on loistavat olosuhteet ja puitteet valmentaa ja uskon, että ensi kaudella TPS on taas entistä valmiimpi menestymään myös aikuisten tasolla. Kevään playoutit ja karsinnat vahvistivat jatkavaa pelaajarunkoa todella paljon henkisellä tasolla ja tämä tulee näkymään siinä, kun ryhdymme kääntämään niukkoja matseja voitoksi.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää