Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Borichev ja Sihvonen jatkavat Loimussa

Borichev ja Sihvonen jatkavat Loimussa

 

Lentopallon Mestaruusliigassa neljänneksi sijoittunut Raision Loimu on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun sekä yleispelaaja Kirill Borichev että keskitorjuja Karri Sihvonen jatkavat oranssi-mustassa asussa myös ensi kaudella. Molempien pelaajien sopimuksessa oli optio, joka pitää vahvistaa molemmin puolin toukokuun aikana. Yhteinen tahtotila oli vahva ja vahvistukset sopimuksiin saatiin puolin ja toisin heti kuun alussa.

Sihvonen aloittaa kolmannen kautensa Mestaruusliigassa ja kolmannen Loimussa. Nuorten maajoukkueiden entinen vakiokasvo pääsi viime kaudella väläyttelemään osaamistaan, mutta lopullinen läpimurto pelaavaan kuusikkoon jäi tekemättä Joe Kleinin ja Kyle Mastersonin kantaessa päävastuun keskipelaamisesta. Sihvonen näytti osaamistaan monessa ottelussa vaihtopelaajana sekä verkolla että etenkin syöttönurkkauksessa. Runkosarjan päätöskierroksella hän antoi hyvän osoituksen kevätvireestään tehden 11 pistettä 78% hyökkäystehoilla.

Tulevan kauden joukkueen kokoamisessa Loimu on laskenut entistä enemmän Sihvosen varaan. 21-vuotias ja 199 cm pitkä keskitorjuja tuleekin saamaan ensi kaudella merkittävästi enemmän vastuuta. Ilmaista kuusikkopaikka ei tietysti ole tarjolla, mutta joukkueen keskiosaston kokoamisessa Sihvosen nimi on kirjoitettu papereihin entistä isommin kirjaimin.

Borichev oli Sihvosen tapaan viime kaudella vaihtopelaajan roolissa, kun maajoukkueen edustustehtäviin kesäksi valitut Rumpusen veljekset kantoivat päävastuun yleispelaajien hommista. Aina kentälle päästyään Borichev toi uutta ilmettä Loimun pelaamiseen. Kauden aikana Borichev ja kakkospassari Kaius Peltonen olivat päävalmentaja Henri Tuomen luottokaksikko vaihtopenkillä ja he käänsivät useita eriä ja otteluita Loimulle.

Borichevin tavaramerkiksi on tullut ennakkoluuloton hyökkääminen. Erittäin nopean hyökkäyskäden omaava ”Kirka” antaa pallolle kyytiä vaikeistakin paikoista ja lähtee vain harvoin käyttämään peippi-vaihtoehtoja. Tulevalla kaudella 25-vuotiaan ja 193 cm pitkän Borichevin rooli tulee olemaan pitkälti samanlainen kuin aiemmillakin kausilla, mutta toki kahden edellisen Loimu-kauden hyvät esitykset tuovat näyttöpaikkoja varmasti entistä enemmän.

Borichevin ja Sihvosen lisäksi Loimulla on tällä hetkellä kolme sopimuspelaajaa. Tästä kolmikosta Tomi Rumpunen ja Ville Juntura valmistautuvat parhaillaan Kuortaneella Maailmanliigaan ja Ossi Rumpunen kotikonnuilla Bakussa järjestettäviin Euroopan kisoihin. Loimun seuraava askel on päävalmentajan julkistaminen torstaina, mutta pelaajarintamallakin ollaan edetty, sillä päävalmentajakandidaattien kanssa on tehty neuvottelujen ohessa myös pelaajakartoitusta.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kirill Borichev

8.10.1989
Tiedot

Karri Sihvonen

17.2.1994
Tiedot


Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää