Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Borichev ja Sihvonen jatkavat Loimussa

Borichev ja Sihvonen jatkavat Loimussa

 

Lentopallon Mestaruusliigassa neljänneksi sijoittunut Raision Loimu on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun sekä yleispelaaja Kirill Borichev että keskitorjuja Karri Sihvonen jatkavat oranssi-mustassa asussa myös ensi kaudella. Molempien pelaajien sopimuksessa oli optio, joka pitää vahvistaa molemmin puolin toukokuun aikana. Yhteinen tahtotila oli vahva ja vahvistukset sopimuksiin saatiin puolin ja toisin heti kuun alussa.Sihvonen aloittaa kolmannen kautensa Mestaruusliigassa ja kolmannen Loimussa. Nuorten maajoukkueiden entinen vakiokasvo pääsi viime kaudella väläyttelemään osaamistaan, mutta lopullinen läpimurto pelaavaan kuusikkoon jäi tekemättä Joe Kleinin ja Kyle Mastersonin kantaessa päävastuun keskipelaamisesta. Sihvonen näytti osaamistaan monessa ottelussa vaihtopelaajana sekä verkolla että etenkin syöttönurkkauksessa. Runkosarjan päätöskierroksella hän antoi hyvän osoituksen kevätvireestään tehden 11 pistettä 78% hyökkäystehoilla.

Tulevan kauden joukkueen kokoamisessa Loimu on laskenut entistä enemmän Sihvosen varaan. 21-vuotias ja 199 cm pitkä keskitorjuja tuleekin saamaan ensi kaudella merkittävästi enemmän vastuuta. Ilmaista kuusikkopaikka ei tietysti ole tarjolla, mutta joukkueen keskiosaston kokoamisessa Sihvosen nimi on kirjoitettu papereihin entistä isommin kirjaimin.

Borichev oli Sihvosen tapaan viime kaudella vaihtopelaajan roolissa, kun maajoukkueen edustustehtäviin kesäksi valitut Rumpusen veljekset kantoivat päävastuun yleispelaajien hommista. Aina kentälle päästyään Borichev toi uutta ilmettä Loimun pelaamiseen. Kauden aikana Borichev ja kakkospassari Kaius Peltonen olivat päävalmentaja Henri Tuomen luottokaksikko vaihtopenkillä ja he käänsivät useita eriä ja otteluita Loimulle.

Borichevin tavaramerkiksi on tullut ennakkoluuloton hyökkääminen. Erittäin nopean hyökkäyskäden omaava ”Kirka” antaa pallolle kyytiä vaikeistakin paikoista ja lähtee vain harvoin käyttämään peippi-vaihtoehtoja. Tulevalla kaudella 25-vuotiaan ja 193 cm pitkän Borichevin rooli tulee olemaan pitkälti samanlainen kuin aiemmillakin kausilla, mutta toki kahden edellisen Loimu-kauden hyvät esitykset tuovat näyttöpaikkoja varmasti entistä enemmän.

Borichevin ja Sihvosen lisäksi Loimulla on tällä hetkellä kolme sopimuspelaajaa. Tästä kolmikosta Tomi Rumpunen ja Ville Juntura valmistautuvat parhaillaan Kuortaneella Maailmanliigaan ja Ossi Rumpunen kotikonnuilla Bakussa järjestettäviin Euroopan kisoihin. Loimun seuraava askel on päävalmentajan julkistaminen torstaina, mutta pelaajarintamallakin ollaan edetty, sillä päävalmentajakandidaattien kanssa on tehty neuvottelujen ohessa myös pelaajakartoitusta.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kirill Borichev

8.10.1989
Tiedot

Karri Sihvonen

17.2.1994
Tiedot


Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää