Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ismo Tuominen Loimun peräsimeen

Ismo Tuominen Loimun peräsimeen

 

Kokenut ja meritoitunut salolainen lentopallovalmentaja Ismo Tuominen hyppää Raision Loimun Mestaruusliiga-joukkueen peräsimeen. Loimu haki useiden ehdokkaiden joukosta kokenutta valmentajaa, jolla on sekä kansainvälistä kokemusta että kyky kehittää joukkuetta entisestään ja viedä Loimu myös ensi kesänä Mestaruusliigan välieriin ja tietysti myös mahdollisimman pitkälle Suomen Cupissa ja Euro-kentillä

Pelaajaurallaan 147 pääsarjaottelua pelannut Tuominen siirtyi pääsarjatason valmennusten pariin syksyllä 1998. Sen jälkeen hän on valmentanut Salon lisäksi Raisiossa, Rovaniemellä, Kokkolassa, Loimaalla ja viimeisimpänä mielenkiintoisessa Riyadin kaupungissa Saudi-Arabiassa, jossa tosin pesti Al-Hilalin peräsimessä jäi aiottua lyhyemmäksi työnantajan yllättävien palkanmaksutapojen vuoksi.

Loimua Tuominen valmensi kaudella 2002-2003 jolloin Suomen kaikkien aikojen menestynein seura oli keskellä historiansa pahinta kriisiä. Loimun kokemattomalla joukkueella ei ollut menestysmahdollisuuksia, vaan 2001 kevään mestaruushuuman viimeisetkin rippeet olivat poissa. Tällä hetkellä Loimun tilanne on täysin erilainen, sillä perinteikäs seura on noussut jälleen Suomen huipulle ja on sekä yleisöä että mediaa kiinnostava viihdetuote.- Loimun kausi oli opettavainen, niin kuin valmentajalle pitää jokaisen kauden jollain lailla ollakin. Oikeastaan en halua muistella kriisejä sen enempää, vaan silloinen tärkein tavoite täyttyi, eli liigapaikka säilyi. Nyt tilanne on selkeästi erilainen. Loimu on vakiintunut selkeästi ylempään kastiin liigaseuroissa. Tunnelman ja yleisön puolelta jopa suht terävään kärkeen, kommentoi Tuominen sopimuksen allekirjoitettuaan.

Tuominen on voittanut valmentajana Suomen Mestaruuden ja SM-hopeaa kertaalleen ja pronssia kahdesti. Suomen Cupista on takataskussa kulta ja hopea. Viime kausi arabimaassakin olisi voinut saada menestyksekkään päätöksen mikäli se ei olisi päättynyt ennen aikojaan. Tuomisen luotsaama Al-Hilal oli irtisanoutumisen hetkellä sarjan keulilla, kun kuudesta ottelusta oli plakkarissa yhtä paljon voittoja ja vain yksi erätappio.

Tuominen on ollut mukana Loimun pelaajien kartoitusprosesseissa muiden valmentajakandidaattien tapaan, joten pelaajauutisiakin voi olla tulossa jo piakkoin. Tällä hetkellä ringissä on viisi viime kaudelta jatkavaa pelaajaa, joista kolme on kesällä mukana maajoukkueryhmityksessä. Myös valmennusryhmän kokoamista jatketaan päävalmentaja vetoisesti. Haussa on ainakin tilastomies ja apuvalmentaja.

- Joukkueen nykyinen runko on hyvä ja jokaisella kaudella joukkueisiin tulee ainakin pieniä muutoksia. Viime kausi oli Loimulta hyvä ja uskon tämän kauden joukkueen haluavan pärjätä esim. Suomen Cupissa ja Euro Cupeissa vielä viime kauttakin paremmin. Mestaruusliigassa tavoitteena tulee varmasti olemaan tämän kauden lailla mitalipelit, suunnittelee Tuominen.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää