Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO solmi uusia pelaajasopimuksia

TUTO solmi uusia pelaajasopimuksia

 

Rasmus Kulmala siirtyy TUTOon

TUTO Hockeyn kauden 2015-2016 ryhmä kasvoi jälleen, tällä kertaa viidellä uudella pelaajalla. Nimensä sopimuspapereihin kirjoittivat hyökkääjät Rasmus Kulmala, Jasper Lindsten ja Kalle Moisio sekä puolustajat Kristaps Baževičs ja Niko Karhu. 

20-vuotiaat Kulmala, Lindsten ja Moisio sekä 22-vuotias Karhu tulivat tutolaisille tutuiksi jo viime kaudella, kun Kulmala, Lindsten ja Karhu pelasivat TUTOssa lainalla Turun Palloseurasta. Moisio sen sijaan siirtyi kesken kauden TUTOsta juuri TPS:ään. Nyt kaikki herrat ovat allekirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset TUTO Hockeyn kanssa, joten kaikki ovat nyt TUTOn sopimuspelaajia.

Latvialainen Baževičs sen sijaan on 20-vuotias puolustaja, joka pelasi viime kaudella A-nuorten SM-liigaa Porin Ässissä. Myös Latvian maajoukkueessa esiintynyt 185-senttinen ja 90-kiloinen puolustaja merkkautti 47 ottelussa tehopisteet 9+17=26. Baževičsin sopimus kattaa myös kauden 2015-2016.

"Joukkueen rakentaminen on edennyt hyvin ja olemme saaneet pidettyä joukkueessa erinomaisen jatkumon viime kauteen verrattuna. Katsomme tällä hetkellä rauhassa tilannetta ja toimimme sitten tarpeen mukaisesti. Sopimustilanteemme on ajankohtaan nähtynä nyt erinomainen", kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

"Saimme näiden sopimusten myötä joukkueeseen aimo annoksen turkulaisuutta myös tulevaksi kaudeksi."

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää