Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulle mielenkiintoinen passarivahvistus

Loimulle mielenkiintoinen passarivahvistus

 

Raision Loimu sai viikonloppuna ratkaisun yhteen uuden joukkueen kokoamisen isoimmista ongelmista, kun maajoukkueen EM-kisojen isolle listalle nimetty passari Kasper Vuorinen (31 v, 190 cm) laittoi nimensä Loimun tarjoamaan sopimuspaperiin.

Vuorisen sopimus kestää lokakuun loppuun asti, mutta sitä on mahdollista jatkaa sen jälkeen. Vuorisen tähtäin on ulkomaan kentillä, josta pelipaikan löytyminen lokakuun jälkeen on hänen ykköstavoitteensa. Viime kaudella Vuorisen ulkomaanpesti ylitti valtakunnan päämedioidenkin uutiskynnykset, kun hän esiintyi ensimmäisenä suomalaisena erittäin kovatasoisessa Iranin Superliigassa Javanheri Gonbadin riveissä ja kirjoitti eksoottisista kokemuksistaan mielenkiintoista blogia.- Loimun ja minun intressit kohtasivat. Loimu tarvitsi pre-seasonille ja kauden alkuvaiheeseen pelaavaa passaria ja minä tarvitsin pelipaikkaa, jossa aloittaa kausi. Tämän jälkeen on tarkoitus lähteä ulkomaille, kun kiinnostava paikka löytyy. Loimulla on hieno tarina mahtavalla historialla, joten mielenkiinnolla odotan aikaa uudessa seurassa, kommentoi Vuorinen.

Loimu on harjoitellut kuluvan kesän pääosin seuran kakkosjoukkueen passareiden pyörittäessä peliä harjoituksissa, kun liigajoukkueen ainoa sopimuksen alainen passari Ville Juntura on ollut maajoukkueen mukana Maailmanliigassa ja siihen liittyvissä leirityksissä. Maajoukkueen kiireet jatkuvat myös elo-lokakuussa, joten Loimu tarvitsi syyskuussa alkavaan Mestaruusliigaan sekä siihen valmistavaan jaksoon liigakokemusta omaavan passarin. 

Kesken viime kauden kaularangan pullistuman vuoksi pelinsä päättänyt Kaius Peltonen ei ole vieläkään palautunut täyteen harjoituskuntoon, joten hänen paluun ja mahdollisen jatkosopimuksen varaan ei voitu Loimun taustajoukoissa laskea. Muitakin koti- ja ulkomaisia nimiä oli Loimun listalla ja nyt yksi listan kärkipään nimistä lopulta saatiin oranssi-mustaan paitaan.

Vuorinen on pelannut kotimaan pääsarjassa aiemimmin Hurrikaanin, MuurLen ja Tiikereiden riveissä. Tiikereissä hän voitti 2014 sekä Suomen Cupin kultaa että Mestaruusliigan hopeaa. Vuorinen on ollut maajoukkuelistoilla kesästä 2014 lähtien ja hän on mukana myös päävalmentaja Tuomas Sammelvuon tänään julkaisemalla EM-kisojen nimilistalla.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää