Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTOlle kaksi pelaajaa lisää

TUTOlle kaksi pelaajaa lisää

 

TUTOn joukkue kasvaa myös kahdella pelaajalla, kun puolustaja Riku Väkiparta ja hyökkääjä Mika-Matti Hyvärinen siirtyvät Turkuun.

23-vuotias Väkiparta on turkulaisyleisölle tuttu pelaaja, sillä hän pelasi TUTOn A-junioreissa ja edustusjoukkueessa jo kaudella 2012-2013. Väkiparta pelasi LeKi-paidassa TUTOa vastaan kesän kahdessa harjoitusottelussa, ollen lempääläisten selvästi paras puolustaja. Viime kaudella Väkiparta pelasi HC Satakunnassa Suomi-sarjaa.  

"Väkiparta on erinomainen luistelija ja aktiivinen tukemaan hyökkäyksiä. Hän sopii meidän pakettiin hyvin ja tuo puolustukseen uuden elementin", kehuu TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola. 

"Rikusta puhuttaessa on nostettava esiin hänen laukauksensa, joka jo juniori-ikäisenä tuotti Marli Areenalla tulosta. Väkiparta on kuluneen kahden kauden aikana miehistynyt ja myös kiekoton pelaaminen on karheutunut. Väkipartaa on seurattu TUTO-ajan jälkeen aktiivisesti ja nyt oli aika pukea Riku taas TUTO-paitaan."

Joukkue suurimmalta osin valmis

24-vuotias Hyvärinen sen sijaan on KalPa-kasvatti, joka pelasi kolme edellistä kautta Mestistä SaPKo:ssa.

"Hyvärisen kanssa on pidetty yhteyttä läpi kesän ja viime viikolla muuttokuorma saapui Turkuun. Mikalla meni viime kauden loppupuolella polvi remonttiin, mutta hän pelasi siitä huolimatta pudotuspelit loppuun asti. TUTO-debyytin tekemiseen menee kuitenkin vielä aikaa", Aittola kertoo.

Hyvärinen itse saapuu hyvillä mielin Turkuun ja TUTOon.

"Hienoa olla Suomen Turussa. Rankka kesä takana polven kanssa, kun piti yksin treenata, joten nyt on mukava päästä taas arkeen kiinni ja olla jätkien kanssa työn touhussa."

Hyökkääjä tunnetaan ennen kaikkea äärimmäisen tunnokkaana joukkuepelaajana.

"Se syy, miksi halusimme Hyvärisen TUTOon, on hyvin selvä; kyseessä on yksi parhaista joukkuepelaajista, joita Suomesta löytyy. Nopeajalkainen KalPa-kasvatti sopii erittäin hyvin tulevan kauden pakettiimme ja samalla saamme joukkueeseen tsempparin, jonka arvo on lähes mittaamaton."

"Hyvärinen pelasi myös pisteiden valossa viime kaudella uransa parhaan kauden ja hänellä on reserviä tehdä enemmänkin tulosta", päättää Aittola.

TUTO Hockeyn joukkue on nyt suurimmalta osin valmis alkavaan kauteen ja Aki Juuselan sekä Joni Seinelän try-outit päättyvät tähän viikkoon. Heidän tilanteestaan tehdään päätöksiä viikonlopun aikana, joista tiedetään enemmän heti alkuviikosta.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää