Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO hakee kuudetta perättäistä voittoa

TUTO hakee kuudetta perättäistä voittoa

 

Keskiviikkona TUTO Hockey kartutti voittoputkeaan Heinolassa viidennellä perättäisellä voitolla. Huomenna otellaan taas kotikaukalossa, kun Marli Areenalle saadaan vieraita Itä-Suomesta IPK:n muodossa.
 
”Päästiin eilen hyvin pois Peliittojen paineen alta. Väsytettiin vastustajaa pitkillä hyökkäyksillä ja iskettiin tarvittavat maalit”, tiivistää keskiviikon peliä Joonas Toivanen.

Myös TUTOn päävalmentaja Miika Elomo oli peliin ja illan kulkuun tyytyväinen, vaikka alkuun joukkue valmentajansa mukaan lintsasi perusasioista ja puolustuspelistä.

Kauden ensimmäisen puoliskon viimeisiä otteluita jatketaan huomenna Kupittaalla, kun vastaan asettuu Mestis-taulukon hännillä edustava IPK. Sarjataulukkoa tai -sijoituksia ei kuitenkaan kannata liikaa tuijotella, sillä jokaisella joukkueella on omat vahvuutensa.

”Todella vaarallinen vastaiskujoukkue saadaan perjantaina kaukaloon”, pohtii Toivanen.

”IPK:sta löytyy hyviä yksilöitä, joilta on otettava aika ja tila pois.”

TUTO ja IPK ovat kuluvalla kaudella kohdanneet vain kerran aiemmin. Tällöin pisteet ojennettiin turkulaisille lukemin 1-6.

Kärkikahinoissa vastassa monivuotinen seura

Hyökkääjä Joonas Toivanen pelaa TUTOssa ensimmäistä kauttaan. Turkuun hän siirtyi SaPKosta, jonka kanssa TUTO kisailee jatkuvasti Mestiksen piikkipaikasta.

”Onhan se mielenkiintoinen tilanne. Ekstralatausta oli havaittavissa, kun pelasi monivuotista seuraansa vastaan ja vielä kärkipaikasta.”

Omien sanojensa mukaan Toivanen on viihtynyt Turussa todella hyvin – murteesta huolimatta.

”Joukkue on laadukas ja meillä on loistava joukkuehenki! Oma pelaaminen on tosin ollut vähän ailahtelevaa. Siinä on parantamista, mutta uskon sen vielä aukeavan”, toteaa savolaismies luottavaisin mielin.

”Murre ei ole toistaiseksi päässyt tarttumaan, mutta kyllä siihen pikkuhiljaa alkaa jo tottua”, naurahtaa Toivanen lopuksi.

Peli käynnistyy Kupittaalla perjantaina tavalliseen tapaan klo 18.30.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää