Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla. Vuodenvaihteessa Kytöhongan valmennusryhmään liittyneen Santeri Raatarilan sopimus on monivuotinen ja edustusjoukkueen päävalmentajan pestin lisäksi vastuualueisiin kuuluu myös juniorivalmennuksen tehtäviä. Raatarila on aiemmin toiminut päävalmentajana Josban divarijoukkueessa.

- Olen viihtynyt organisaatiossa erittäin hyvin ja saanut keskittyä loistavien taustojen myötä valmentamiseen täysipainoisesti, josta kiitos kaikille. Oma tapani tehdä tätä valmentamista on kuitenkin melko intensiivinen ja kuluttava. Tässä on kolme kautta divaria takana, divariin kuuluvine käänteineen. Pitkällisten pohdintojen myötä päätin olla käyttämättä sopimukseni optiovuosia ja ottaa samalla breikkiä seuravalmentamisesta.

Uuden päävalmentajan valinnassa ja tulevan kauden joukkueen rakentamisessa on myös Kytöhonka ollut vahvasti mukana.

- Pohdintaa helpotti tieto siitä, että joukkue jää aivan erinomaisiin käsiin ja aloittamamme työ saa luonnollista jatkuvuutta Santerin hypätessä päävalmentajan puikkoihin. Tällainen toimintakulttuurin murroskausi tuo aina omat haasteensa mukanaan, mutta joukkueessa on syntynyt selkeä oivallus ja halu mennä eteenpäin niin yksittäisten pelaajien kohdalla kuin jenginäkin. Povaan vahvaa kautta Keltaiselle sukellusveneelle, jatkoi Kytöhonka.

Uusi päävalmentaja on luonnollisesti innoissaan ja virtaa täynnä aloittamassa uudessa pestissään:
- Kiitos seuralle luottamuksesta. Kun hyppäsin viime joulukuussa mukaan valmennustiimiin, niin huomasin heti, että tämä on sellainen ympäristö, missä haluan tehdä valmennustöitä jatkossakin. Iso kiitos myös Pertulle päättyneestä kaudesta.

Menneellä kaudella keltapaidoissa moni asia laitettiin uusiksi ja samoja linjoja lähtee Raatarila nyt jalostamaan toki tuoden mukaan myös omia mausteita.
- Päättynyt kausi oli tämän seurassa käynnistyneen uuden prosessin "vuosi nolla" ja nyt pääsemmekin jatkamaan oikeastaan juuri siitä, mihin kauden päättyessä jäimme. Olemme seurana ja joukkueena varsin mielenkiintoisessa vaiheessa ja odotankin innolla tulevaa kautta.

Lähde: FBC Turku


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Perttu Kytöhonka

Tiedot


FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää