Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Stenfors nakutti viime kaudella maaliennätyksensä Salibandyliigan runkosarjassa ja uransa toiseksi parhaat teholukemat, 8+16=21. Pääkallon järjestämässä liigan päävalmentajien ja kapteenien äänestyksessä sarjan parhaaksi puolustajaksi valittu Stenfors oli tyytyväinen jatkosopimuksen syntyyn.

– Erittäin iloinen, että päästiin Tepsin kanssa sopimukseen. Itselle TPS oli tässä vaiheessa elämää ainoa vaihtoehto. Joukkue kovenee viime kaudesta ja valmennuskin tuntuu pirullisen motivoituneelta.

– Suomen kaunein seura, Suomen moraalisessa pääkaupungissa. Hienoa kantaa tämän seuran logoa rinnassa, jatkaa Stenfors.

Kovaotteisen puolustajan tuleva kausi on jo kymmenes TPS:n liiganutussa. TPS:n lisäksi Stenfors on edustanut helsinkiläistä SSV:tä kolmen kauden ajan, ja otteluita Salibandyliigaan runkosarjassa on kertynyt 280 kappaletta. Tulevalla kaudella hänellä on mahdollisuus rikkoa jo 300:n pelatun runkosarjaottelun rajapyykki.

Stenforsin ensi kauden tavoitteet ovat selvät. Kotikisat häämöttävät joulukuussa ja 29-vuotias puolustaja hamuaa palkintokaappiinsa uudenväristä mitalia SM-hopean ja kahden pronssin jatkeeksi.

– Ei tässä auta kuin olla rehellinen. Maailmanmestaruus joulukuussa, suomenmestaruus keväällä. Henkilökohtaisella tasolla pelata parhaat MM-kisat tähän asti, sekä olla liigan johtava puolustaja.

Korona on vaikuttanut myös TPS:n harjoitteluun ja valmistautumiseen Salibandyliigaan ja tuleviin MM-kisoihin, mutta laakereille ei ole jääty lepäämään.

– Lenkkiä ja kotijumppaa, eli luultavasti aika samanlaisesti kuin muutkin koronaurheilijat. Mukava ollut ulkoilla, kun muuten aika vahvasti oltu neljän seinän sisällä, toteaa Stenfors.

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen oli erittäin tyytyväinen Stenforsin jatkosopimuksen syntyyn.

– Stenfors on joukkueen tukipilareita ja hieno homma, että jatkosopimus syntyi! Uskon, että Laurin parhaat pelivuodet ovat vielä edessä. Oppimisen halu on suuri ja on ollut hienoa nähdä, kuinka nöyrästi maailmanluokan pelaajakin haluaa oppia uusia asioita päivittäin.

Lähde: tpssalibandy.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Lauri Stenfors

12.9.1990
Tiedot


FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää