Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin. 55-vuotias Allen on toiminut pitkällä valmennusurallaan muun muassa kolmen eri Veikkausliigajoukkueen päävalmentajana.

- Saimme raudanlujan jalkapalloammattilaisen mukaan valmennusryhmäämme. John tuo kokemuksellaan taas ihan uutta näkemystä koko joukkueen toimintaan mukaan. TPS palaa nyt myös takaisin harjoituksiin tauon jälkeen. Aloitamme harjoittelun ensin pienryhmissä ja jatkamme joukkueharjoituksilla kesäkuun puolella. Tähtäimessä tietysti on, että olemme kaikki valmiita, kun liigakausi kesäkuussa alkaa, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia taustoittaa.

Walesista kotoisin oleva Allen saapui Suomeen pelaajana vuonna 1984. Hän pelasi Veikkausliigassa ja sitä edeltäneessä SM-sarjassa yhteensä 282 ottelua MP:n, RoPS, TPS:n, MYPA:n ja TPV:n paidassa.

Allen aloitti valmennusuransa TPS:n edustusjoukkueen kakkosvalmentajana 2003. Kauden 2008 lopussa hän nousi seuran päävalmentajaksi. Turusta hän jatkoi matkaansa kaudeksi 2010 Rovaniemelle RoPS:n päävalmentajaksi. Kausina 2012-14 hän on toimi SalPa:n valmennuspäällikkönä ja päävalmentajana. Salosta Allen siirtyi Poriin FC Jazzin päävalmentajaksi kaudeksi 2015. Hän palasi Porista Turkuun kesken kauden 2016 toimien alkuun FC Interin junioreissa valmennuspäällikkönä, pian myös edustusjoukkueen kakkosvalmentajana, sekä vielä päävalmentajana loppukauden 2018.

Allen on valmentanut viimeksi Ruotsin 1. divisioonassa pelaavassa Oskarshamns AIK:ssa. Hän valmistautui myös alkavaan kauteen Oskarshamnissa, mutta nykyiset poikkeusolot muuttivat suunnitelmat kauden osalta ja hän päätti lopulta palata takaisin Suomeen.

- Kauden alkuun liittyi Ruotsissa näissä olosuhteissa monia epävarmuustekijöitä ja päädyin palaamaan takaisin kotiin. Jalkapallokausi 2020 tulee olemaan erikoinen, joten olen iloinen, että minulle tarjoutui mahdollisuus päästä mukaan TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennukseen. Tilanne on minulle uusi, mutta tämä on samalla mielenkiintoinen haaste. Odotan jo innolla, että pääsemme pian myös joukkueena harjoitus- ja pelikentille, Allen jo tunnelmoi.

Lähde: fc.tps.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2018 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAlbijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Laitahyökkääjä Albijon Muzaci on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen TPS:n kanssa. 24-vuotias Muzaci aloittaa nyt kolmannen kautensa TPS:n edustusjoukkueen riveissä.

Lue lisää
Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen argentiinalaisen hyökkäyspään pelaajan Piben kanssa. Koko uransa Espanjassa pelannut 24-vuotias Pibe, varsinaiselta nimeltään Agustín Pastoriza Cacabelos.

Lue lisää
Lupaava Jasper Jalonen kaksivuotiseen sopimukseen TPS:n kanssa

Lupaava Jasper Jalonen kaksivuotiseen sopimukseen TPS:n kanssa

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jasper Jalonen on solminut kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa. 15-vuotias Jalonen pelasi kaudella 2020 pääasiassa TPS:n P17-ikäluokan joukkueessa.

Lue lisää
Maalivahti Jere Koponen jatkosopimukseen TPS:n kanssa

Maalivahti Jere Koponen jatkosopimukseen TPS:n kanssa

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen maalivahti Jere Koposen kanssa. 28-vuotias Koponen aloittaa nyt kolmannen kautensa TPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
TPS solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen Rasmus Holman kanssa

TPS solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen Rasmus Holman kanssa

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen keskuspuolustaja Rasmus Holman kanssa. 28-vuotias Holma aloittaa näin jo seitsemännen kautensa raitapaitojen riveissä.

Lue lisää
TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää