Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin. 55-vuotias Allen on toiminut pitkällä valmennusurallaan muun muassa kolmen eri Veikkausliigajoukkueen päävalmentajana.

- Saimme raudanlujan jalkapalloammattilaisen mukaan valmennusryhmäämme. John tuo kokemuksellaan taas ihan uutta näkemystä koko joukkueen toimintaan mukaan. TPS palaa nyt myös takaisin harjoituksiin tauon jälkeen. Aloitamme harjoittelun ensin pienryhmissä ja jatkamme joukkueharjoituksilla kesäkuun puolella. Tähtäimessä tietysti on, että olemme kaikki valmiita, kun liigakausi kesäkuussa alkaa, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia taustoittaa.

Walesista kotoisin oleva Allen saapui Suomeen pelaajana vuonna 1984. Hän pelasi Veikkausliigassa ja sitä edeltäneessä SM-sarjassa yhteensä 282 ottelua MP:n, RoPS, TPS:n, MYPA:n ja TPV:n paidassa.

Allen aloitti valmennusuransa TPS:n edustusjoukkueen kakkosvalmentajana 2003. Kauden 2008 lopussa hän nousi seuran päävalmentajaksi. Turusta hän jatkoi matkaansa kaudeksi 2010 Rovaniemelle RoPS:n päävalmentajaksi. Kausina 2012-14 hän on toimi SalPa:n valmennuspäällikkönä ja päävalmentajana. Salosta Allen siirtyi Poriin FC Jazzin päävalmentajaksi kaudeksi 2015. Hän palasi Porista Turkuun kesken kauden 2016 toimien alkuun FC Interin junioreissa valmennuspäällikkönä, pian myös edustusjoukkueen kakkosvalmentajana, sekä vielä päävalmentajana loppukauden 2018.

Allen on valmentanut viimeksi Ruotsin 1. divisioonassa pelaavassa Oskarshamns AIK:ssa. Hän valmistautui myös alkavaan kauteen Oskarshamnissa, mutta nykyiset poikkeusolot muuttivat suunnitelmat kauden osalta ja hän päätti lopulta palata takaisin Suomeen.

- Kauden alkuun liittyi Ruotsissa näissä olosuhteissa monia epävarmuustekijöitä ja päädyin palaamaan takaisin kotiin. Jalkapallokausi 2020 tulee olemaan erikoinen, joten olen iloinen, että minulle tarjoutui mahdollisuus päästä mukaan TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennukseen. Tilanne on minulle uusi, mutta tämä on samalla mielenkiintoinen haaste. Odotan jo innolla, että pääsemme pian myös joukkueena harjoitus- ja pelikentille, Allen jo tunnelmoi.

Lähde: fc.tps.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2018 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää