Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lupaava Jasper Jalonen kaksivuotiseen sopimukseen TPS:n kanssa

Lupaava Jasper Jalonen kaksivuotiseen sopimukseen TPS:n kanssa

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jasper Jalonen on solminut kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa. 15-vuotias Jalonen pelasi kaudella 2020 pääasiassa TPS:n P17-ikäluokan joukkueessa.

- Hienot fiilis, tulee uusia kokemuksia eteen. Jätkät ovat vähän isompia ja vanhempia, mutta pitää koettaa pysyä pystyssä ja mukana. Katsotaan, miten kaikki lähtee liikkeelle, mutta maksimitavoitteena olisi päästä pelaamaan Ykköstä. Tintti (Jonatan Johansson) ja Jon (Daly) ovat hyviä valmentajia, pidän heidän tyylistään. Hoidetaan kouluhommat, tehdään harjoituksissa täysillä töitä ja pannaan kentällä kaikki peliin, Jalonen lupaa.

- Tämä on tärkeä sopimus jatkuvuuden kannalta, oma lahjakas kasvatti haluaa jatkaa kehittymistään täällä. Näen Japessa todella paljon potentiaalia, uskon hänen debytoivan edustusjoukkueessa jo tulevalla kaudella. Hän on taitava ja lupaava, mutta hänellä on paljon töitä vielä edessä. Meidän työtämme on tukea hänen kehitystään, kaikin mahdollisin keinoin, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson painottaa.

- Jappe on erittäin lahjakas jo kolmannen polven TPS-pelaaja. Hän harjoittelee jo edustusjoukkueen mukana, mutta tietysti koulunkäynnin ehdoilla. On hieno asia, että me pääsemme tekemään rauhassa hänen kanssaan töitä nämä tulevat tärkeät vuodet. Meillä on paljon erinomaisia esimerkkejä nuorista pelaajista ja heidän saamastaan vastuunkannosta, seuran urheilujohtaja Mika Laurikainen alleviivaa.

Jasper Jalonen on siis jo kolmannen polven TPS-pelaaja. Hänen isänsä Jasse Jalonen pelasi TPS:n edustusjoukkueessa kausina 1992-95 sekä 2000-01 yhteensä 128 sarjaottelua.

Jasper Jalosen isoisä Jouni "Pappa" Jalonen kuului puolestaan seuran kultaiseen sukupolveen ja hän oli voittamassa ainoana TPS-pelaajana kaikkia neljää Suomen mestaruutta vuosina 1968, -71, -72 ja -75.

Vuoden 2005 ikäluokkaa oleva Jalonen pelasi marraskuussa 2019 elämänsä ensimmäiset kolme maaottelua, kun Suomi kohtasi U15-ikäluokassa Euroopan huippujoukkueet Espanjan, Italian ja Portugalin.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää