Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen argentiinalaisen hyökkäyspään pelaajan Piben kanssa. Koko uransa Espanjassa pelannut 24-vuotias Pibe, varsinaiselta nimeltään Agustín Pastoriza Cacabelos, jätti edellisen seuransa Burgos Promesasin päästäkseen siirtymään Inter-paitaan.

Jo lapsena Espanjaan muuttanut Pibe aloitti jalkapallon pelaamisen Pontevedrassa, mutta pääsi debytoimaan Espanjan korkeimmalla sarjatasolla sevillalaisen Betisin paidassa vuonna 2014. Samana vuonna hän pelasi myös Argentiinan U20-maajoukkueessa. Suurimman osan urastaan Pibe on kuitenkin pelannut Espanjan kolmannella sarjatasolla joukkueinaan Betis B, Pontevedra, Coruxo ja Ourense.

Argentiinan lisäksi Espanjan kansalaisuuden saanut Pibe on Interin tulevan kauden ensimmäinen ulkomaalaishankinta kotimaisten Juho Hyvärisen, Matias Tammisen ja Lassi Järvenpään jälkeen. Interin päävalmentaja José Riveirolle Pibe on kuitenkin hyvin tuttu pelaaja, sillä hyökkääjän edellisistä seuroista niin Pontevedra, Coruxo kuin Ourensekin ovat Riveiron kotimaakunnasta Galiciasta.

– Hänellä on jo hieman kokemusta kovista peleistä Espanjasta ja hän tulee hyvästä Betisin akatemiasta. Olen nähnyt hänen pelejään paljon varsinkin Coruxossa ja myös Pontevedrassa. Sarja siellä on minulla hyvin hallussa ja olemme itse asiassa seuranneet Pibeä jo siitä saakka, kun tulin Interiin. Nyt meillä oli joukkueessa tilaa ja mahdollisuus tuoda hänet tänne, espanjalaisvalmentaja kertoo.

Kaudella 2019-2020 Pibe teki 10 sarjamaalia Ourensen paidassa Espanjan neljännellä sarjatasolla. Riveiro kuvailee hyökkäyspään pelipaikoille tulevaa Pibeä taitavaksi pelaajaksi.

– Pibe on nopea liikkeissään kentällä ja hänellä on kyky luoda yksi vastaan yksi -tilanteilla etua joukkueelle. Hän on hyvä havainnoimaan peliä, pelaamaan hyökkäyssuuntaan ja pystyy osallistumaan maalintekoon. Pibellä on myös hyvä kaukolaukaus ja kaikkiaan hän on hyvin hyökkäysvoimainen ja taitava pelaaja. Uskon hänen olevan mielenkiintoinen pelaaja seurattavaksi kannattajillemme ja hän auttaa tekemään hyökkäyksestämme sujuvampaa, Riveiro kuvailee.

Piben yksivuotisen sopimuksen myötä Interillä on edustusjoukkueen ringissään tällä hetkellä kaikkiaan 21 sopimuspelaajaa.

Interin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää