Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Viime kaudella Veikkausliigaa FC Interissä lainasopimuksella pelannut 19-vuotias Noah Nurmi palaa Turkuun Interin ja tanskalaisseura Esbjergin päästyä sopimukseen Nurmen pysyvästä siirrosta. Interin ja nuoren topparin sopimus ulottuu kauden 2023 loppuun asti.

Esbjergiin kolme vuotta sitten Käpylän Pallosta siirtynyt Nurmi on kuulunut Suomen eri ikäluokkien maajoukkueissa vakiokasvoihin ja viimeksi U19-maajoukkueessa hän toimi myös joukkueen kapteenina. Aikuisten sarjoista yhden Tanskan pääsarjaottelun seuraksi viime vuodelta kertyi kaikkiaan 14 Veikkausliigan ottelua Interin paidassa.

Pitkän sopimuksen Interin kanssa tehneellä topparilla on selkeä näkemys sekä seuravalinnasta että odotuksista.

– Interissä on erinomainen valmennus ja minun ideoihini sopiva pelitapa. Nyt haluan kehittyä paljon ja saada enemmän tasaisuutta otteisiini, jotta pystyn pitämään pelipaikasta kiinni, Nurmi pohtii.

Jo viime kaudella Nurmea valmentanut José Riveiro nostaa esiin topparin taustan pelaajana.

– Noah on fiksu kaveri ja kypsä ikäisekseen. Huomaa, että hän on ollut ammattijalkapalloilija jo nuoresta asti. Hänellä on jo hyvä tietämys pelin perusasioista ja meidän on autettava häntä saamaan ne oikeaan järjestykseen, päävalmentaja luonnehtii.

Nurmen sopimuksen myötä Interillä on tällä hetkellä kaikkiaan 23 edustusjoukkueen pelaajasopimusta. Interin tekninen johtaja Vesa Mäki näkee Nurmen sopimuksen osana seuran pidemmän aikavälin suunnitelmaa.

– Samalla kun joukkuetta rakennetaan tulevaan kauteen, niin toki seurassa mietitään asioita myös pidemmälle. Olemme saaneet talven aikana tehtyä lukuisia pidempiä sopimuksia sekä omien lahjakkaiden nuorten pelaajien kanssa, että myös muutaman muualta tulevan. Noahin lisäksi Elias Mastokankaan, Matias Tammisen, Roope Kantolan, Jan Heinosen, Markus Arsalon, Jasper Yrjaksen ja Ryan Mahutan pidemmät sopimukset antavat ennen kaikkea pelaajilla rauhan kehittyä ja samalla aikaa nousta isompaan rooliin liigajoukkueessamme. Näiden lisäksi meillä on kymmenkunta pidemmällä sopimuksella olevaa akatemiapelaajaa, joita seura tukee parhaalla mahdollisella tavalla edistääkseen heidän tavoitteitaan pelaajakehityksessä.

– Toki Noah on osoittanut jo viime kaudella kuuluvansa liigatasolle ja tullee taistelemaan tänä vuonna peliajasta vielä viime kautta vahvemmin, Mäki lisää.

Nurmi pääsee harjoittelemaan Interin mukana ensimmäisen kerran maanantaina ja hän on valmennuksen käytettävissä ensimmäisen kerran ensi lauantain Suomen Cupin ottelussa Honkaa vastaan.

Lähde: fcinter.fi


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää