Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo viimeistelee Sportia vastaan

 
TuTo viimeistelee Sportia vastaan


Juhani Tammisen valmentama Vaasan Sport saapuu perjantaina Kupittaalle TuTon viimeiseksi harjoitusvastustajaksi ennen Mestiksen runkosarjan alkua.

TuTolla oli hyvä vire päällä viime perjantaisessa paikalliskamppailussa, jossa liigajoukkue TPS kaatui numeroin 4-1. Ottelussa TuTon motivaatio oli korkealla ja sopiva itsevarmuus löytyi ensimmäisen erän kankeiden alkuminuuttien jälkeen. Kaikki TuTon kentälliset pystyivät luomaan vaarallisia tilanteita vastustajan kenttäpäätyyn, ja ilahduttavasti kaikissa maaleissa oli eri tekijä. Myös TuTon ylivoima toimi: kaksi kolmesta ylivoimasta käytettiin hyväksi. TuTon viimeisimmät pelaajahankinnat Tuukka Pulliainen, Jarmo Jokila ja Antti Kerälä esiintyivät edukseen tehden yhteensä 4 syöttöpistettä. Sami Lähteenmäki oli Tsekissä pelaamassa U20-turnausta, joten hänet nähdään TuTon paidassa ensi kerran tulevassa Sport-matsissa.

Sport on pelannut tätä ennen 9 harjoituspeliä, joista se on voittanut viisi, mm. Kärpät ja Ilveksen. Lisäksi TuTon ja Sportin viime kohtaaminen Vaasassa oli hienoista Sportin hallintaa ja lopputulos oli kotijoukkueelle 2-1.

TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen kommentoi joukkueen tämänhetkistä tilannetta:

- Joukkue sai valtavasti itseluottamusta ja energiaa TPS-voitosta. Jokainen toki tajuaa, että kysymyksessä oli harjoituspeli, joten takki ei auennut.

- Pelimme on parantunut koko ajan. Viimeinen harjoituspeli on meille hyvä mittari viikkoa ennen sarjan alkua. Päähuomio on joukkueen pelitavassa.

- Sport on Mestiksen ehdoton ennakkosuosikki vahvalla joukkueellaan. Siellä löytyy laatua jokaiselle pelipaikalle. Sportin voittaminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Se edellyttää onnistumisia laajalla rintamalla.

TuTo - Sport perjantaina 5.9.2008 klo 18.30 Kupittaalla

TuTo Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää