1 Jani Meriläinen
9 Guillano Grot
23 Ville Nikkari
27 Kennedy Nwanganga

FC Inter joutui hallinasta huolimatta tyytymään 1-1-tasapeliin FC Lahtea vastaan sunnuntaina pelatussa Veikkausliigaottelussa. Ottelun maaleista vastasivat ensimmäisellä jaksolla Lahden johtoon vienyt Jonne Kemppinen ja Interin tasoihin tuonut Timo Furuholm.

Ottelun alku oli Interille tyypillinen. Syöttöpeli kulki ja joukkue pystyi luomaan maalipaikkoja. Tuntuikin, että olisi vain ajan kysymys, kunnes Inter tekisi ottelun ensimmäisen maalin. Lahtelaiset piti ottelussa kuitenkin maalivahti Viktor Szentpeteri, joka torjui varsinkin Janne Moilasen jalasta suuntaa muuttaneen upeasti

Ottelun ensimmäisen maalin teki kuitenkin FC Lahti. Joukkue iski osuman Jonne Kemppisen toimesta pelin 19. minuutilla. Maalin syötti keskialueelta tulleesta vapaapotkusta Kalle Eerola.

Ottelun ainoa maali oli lahtelaisten ainoa laukaus kohti maali ottelussa. Tästä huolimatta vasta 19-vuotias maalivahti Eemeli Reponen selviytyi ottelusta puhtain paperein.

Ottelun toiselle jaksolle Inter tuli jälleen vahvasti ja onnistui tekemään tasoituksen, kun toista jaksoa oli pelattu kahdeksan minuuttia. Maali syntyi lahtelaisten kulmapotkun jälkeen, kun Ats Purje kuljetti pallon lahtelaisten maalille. Hänen läpiajonsa torjui kuitenkin Szentpeteri, mutta pallo ajautui tilanteessa Severi Paajaselle, joka syötti pallon maalilla vapaana päivystäneelle Timo Furuholmille, jonka jalasta maali lopulta syntyi.

Tasoituksen jälkeen Interin leirissä toiveet tasoituksen suhteen elivät korkealla. Joukkueen hyökkääjät eivät kuitenkaan onnistuneet hyvistäkään paikoista iskemään toista maalia Interille, joten pisteet lopulta jaettiin 1-1 tuloksella.

Interin ottelun yksi ilonaiheita oli myös Mika Ojalan paluu pelaavaan kokoonpanoon ottelun 57. minuutilla.

Lisää vastuuta Ojalalle on varmasti luvassa jo keskiviikkona, kun Interin ottelut jatkuvat Suomen Cupin 6. kierroksen ottelulla RoPS:aa vastaan.