Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter sunnuntaina MYPA:n vieraaksi

 
Inter sunnuntaina MYPA:n vieraaksi

Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat jälleen huomenna sunnuntaina, kun joukkue matkustaa Suur-Kouvolan jalkapalloylpeyden MYPA:n vieraaksi. Ottelu Anjalankosken jalkapallostadionilla alkaa 19.00.

Euro-ottelunsa virolaista Trans Narvaa vastaan vieraskentällä 0-2 voittaneen MYPA:n kausi on ollut alkukauden osalta merkillinen, varsinkin jos joukkueen kotiottelujen saldoa katsoo. Viidestä pelatusta ottelusta joukkue ei ole onnistunut voittamaan yhtään. Ainoat pisteet ovat tulleen kolmesta tasapelistä.

Vaikka MYPA:n kotiottelut eivät ole sujuneet ihan joukkueen haluamalla tavalla, niin helppoja pisteitä Interin on turha MYPA:lta odottaa. Joukkueen valmentaja Janne Lindbergin mukaan MYPA:N esitys torstaina Trans Narvaa vastaan oli hyvä ja joukkue tulee tekemään varmasti kaikkensa, että myös kotiyleisö näkisi voittoja.

Inter sen sijaan tilastojen mukaan voi lähteä MYPA:n vieraaksi luottavaisin mielin. Varsinkin vieraskentällä joukkueen peli on kulkenut mukavasti  viidestä ottelusta kolme voittoa, yksi tasuri ja tappio. Edellisestä ottelusta on myös aikaa jo yli kuukausi.

-Meidän peli on mennyt askel askeleelta eteenpäin viimeisen kuukauden aikana. Olemme päässeet jo pitkään pelaamaan samalla kokoonpanolla ja se näkyy, myöntää Veikkausliigan heinäkuun valmentajaksi nimetty Interin Job Dragtsma.

Hyvästä viime kuukauden vireestä huolimatta hollantilaisvalmentaja Dragtsma korostaa oikeanlaisen asenteen merkitystä myös sunnuntain MYPA-pelissä.

-Jokaiseen otteluun pitää asennoitua 100% asenteella. Jos näin ei tapahdu, niin olemme vaikeuksissa. MYPA, vaikka ei ole pelannut kotikentällä tuloksellisesti hyvin, ei tule antamaan meille mitään ilmaiseksi. Kova urakka on varmasti edessä, jos haluamme voittaa pelin, tietää Dragtsma.

Kovasta urakasta, jota Kouvolan seudulle sunnuntaiksi luvattu lähes 30 asteen helle ei varmastikaan helpota, haluaa Dragtsma jatkaa joukkueensa kanssa tappiotonta putkea.

-Jos haluamme saavuttaa liigassa jotain, niin meidän pitää pystyä voittamaan otteluita. Tämä on tavoitteemme myös sunnuntaina, päättää Dragtsma, jolle mahdollinen voitto oli viikon kolmas, sillä varmasti hän laskee listaan myös Hollannin Brasiliasta saavuttaman MM-kisavoiton.
Interin kokoonpanosta sunnuntaina puuttuvat varmuudella Timo Furuholm, Joni Kauko, Jermu Gustafsson, Daniel Osinachi ja Felix Åkerlund.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää