Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vihdoin tappioputki poikki Indians tasurilla

 
Vihdoin tappioputki poikki Indians tasurilla

FBC Turku pystyi vihdoin kauden viidennessä pelissä pelaamaan suht ehjän pelin ja se toi tasapelisteen yhdestä sarjan ennakkosuosikista Indiansista. Kaukana ei ollut voittokaan jatkoajalla, mutta toki tappiokin oli sitä ennen vielä lähempänä, kun Antti Kauppisen laukoma tasoitus syntyi vasta ajassa 59.47. Joten pisteeseen pitää olla nyt tyytyväinen.

- Joo harvemmin on tasapelistä näin tyytyväinen olo. Tultiin hienosti lopussa takaa ja nyt ansaittiin työn kautta se tasoitus. Paikkoja oli jo aiemmin laittaa sisään, mutta ei tällä kertaa. Selvästi kauden parasta peliä tämä oli, mutta ei kuitenkaan vieläkään ihan valmista sanaili FBC Turun valmentaja Peter Ruohomäki paluubussissa.

Indians teki pelin avausmaalin vastahyökkäyksestä, kun tuomari jätti viheltämättä karkean mailanlyönnin jonka seurauksena pallon riisto tuli. Onneksi Mynämäen pojat järjestivät nopeasti näyttävän tasoituksen, kun Korhosen Anssi tarjoili mahtipoikkarin Varjosen Janille  joka viimeisteli kylmän viileästi. Johtomaali ei ollut kaukana saman miehen toimesta hetkeä myöhemmin, kun ohjauspallo valui jo maalivahdin alitse, mutta harmittavasti takatolppaa hipoen ohi maalin.

Toisen erän alussa FBC:n ykkösketju pääsi hyvään ylivoimahyökkäykseen joka kääntyikin nopeasti tilanteeksi jossa Indians-hyökkääjä Jussi Huovinen on yksin läpi. Entinen Woodiskärki ei epäröinyt ja nosti pallon kylmän viileästi ohi Beeceen maalissa pelanneen Harri Soinin. Lisää kylmää vettä niskaan saatiin erän puolivälissä, kun jälleen vastahyökkäyksestä isännät siirtyivät jo kahden maalin johtoon. Nyt ei kuitenkaan turkulaisselkäranka notkahtanut alkukauden malliin vaan ote siirtyi yhä vahvemmin keltapaidoille. Parin tolppalaukauksen jälkeen Aku Kuikka onnistui kaventamaan erän loppuun.

Päätöserä oli vahvaa turkulaismyllytystä. Paikkoja oli tehdä tasoitus siis jo aiemminkin ja mennä ohikin, mutta vielä ei pahan tappiokierteen johdosta itseluottamus ollut sillä tasolla jolla näitä pelejä väännetään rutiinilla kotiin. Tunnustusta pitää jakaa myös Indians-maalivahti Tommi Kekkoselle  joka torjui monta pahaa laukausta. Onneksi se tasoitus sitten syntyi ja tähän lopputulokseen oli tyytyväisiä lopulta molempien joukkueiden valmentajat lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen.

FBC Turun pelit jatkuvat ensi viikonloppuna parilla vieraspelillä, kun lauantaina matkataan Woodcuttersin vieraaksi Vaasaan ja sunnuntaina käydään Uudessakaupungissa.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää