Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pisteet Forssasta vaisullakin esityksellä

 
Pisteet Forssasta vaisullakin esityksellä

Kaksi pistettä Forssan reissusta oli tärkein anti joka perjantaina jäi keltapaitojen FoSu-taistosta käteen. FBC Turku hallitsi peliä pallollisesti läpi ottelun ja teki muutaman maukkaan maalinkin, mutta miltei koko pelin vaivannut oman pään koomailu meinasi lopulta kostautua. Läpi pelin sitkeästi mukana roikkunut kotijoukkue tuli vielä maalin päähän neljän maalin takaa-ajoasemasta ottelun lopussa. Summeri ja pieni onnikin pelastivat lopulta kaksi pistettä kotiin viemisiksi.

- Nyt äkkiä kotiin, että ei tule sanottua kenellekään pahasti. Jos oltaisiin hävitty tämän jälkeen, niin en taatusti olisi malttanut olla hiljaa, tiivisti FBC Turun valmentaja Janne Niemi tunnelmat kotimatkalla ja viittasi omiinsa sekä ennen kaikkea oikeudenjakajiin.

Jos joukkueilla ei ollut paras päivänsä, niin vähintään yhtä kuutamolla oli tamperelainen tuomaripari jolle jo perus sisäänlyöntien "arpominen" tuotti nyt ylitsepääsettömiä vaikeuksia. Vaikea sanoa hyötyikös tai kärsikös lopulta kumpikaan joukkue harmaapaitojen touhuista, mutta pelin parin puuhastelu ainakin sai hetkittäin aivan sekaisin.

Onnistunut viime viikonloppu oli Beeceen pojilla saanut aikaan nyt jonkin asteista terävyyden puutetta otteisiin ja varsinkin kolmella viisikolla pelattaessa se toi mukanaan flegmaattisuutta sekä liukuhihnalta virheitä. Kaksi erää mentiin melko tasatahtia, kun omien onnistumisten jälkeen tarjoiltiin kaverille tekopaikkoja. Kolmannen erän alusta lähdettiin sitten kahdella kentällisellä ja hetkellinen rypistys toi lopulta voittoon tarvittavat osumat. Tämän jälkeenkin oli vielä muutama maukas paikka lisätä karkumatkaa ja katkaista isäntien selkäranka lopullisesti, mutta kuin taikaiskusta läydettiin koomailumoodi takaisin peliin ja kaverille pari lahjaa. Siitä isännät saivat hengen päälle ja tuomarien vielä taikoessa kotiyleisön painostuksesta ylivoiman isännille, niin höks-höks ja kaveri olikin hetkessä maalin päässä. Aikalisällä turkulaisrivit saatiin onneksi suht suoriksi ja loppuaika pelikellosta lopulta tapettua.

Positiivisena asiana loppuun pitää vielä mainita FBC:n viimeisessä kolmessa pelissä terävöitynyt ylivoimapelaaminen. Kun maestro Reponen saapui pyörittämään viime viikonloppuna keltapaitojen ylivoimanyrkkiä, niin sen tehot ovat olleet vakuuttavia, kun hanakat rightit Kauppinen ja Järvinen ovat saaneet nauttia "Mihan" tarjoiluista.

FBC Turun pelit jatkuvat viikon päästä sunnuntaina (31.10.), kun Sport Gardenille saapuu vieraaksi Ilves Tampereelta. Toivottavasti vieraspelikiertueella alkanut jo neljän pelin pituinen pisteputki saa jatkoa nyt vihdoin myös kotona. Kotipeleissä pinnatili on tältä kaudelta aukaisematta ja se pitäisi vihdoin saada myös auki. Sitä nyt kaikki jännittämään ensi sunnuntaina klo 15 alkaen Sport Gardenille.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää