Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kupittaalta kuuluu kummia

 
Kupittaalta kuuluu kummia

Tavoitteena liigapaikka, visiona Suomen mestaruus

Puheenjohtaja 

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Mikko Lehtinen (s.1975). Hän on TuTon oma kasvatti. Lehtisen lisäksi uudessa hallituksessa istuvat Matti Vaiste, Matti Heinonen ja Ville Vihervaara.

”Hallituksessa tavoitteenamme on taata TuTon jääkiekkojoukkueen tulevaisuus huipputasolla tästä eteenpäin”, Lehtinen kommentoi.

Toimitusjohtaja 

Uuden hallituksen ensimmäisenä tehtävänä oli valita seuralle toimitusjohtaja. Tehtävään valittiin Mikko Nikulan (s.1972). Nikulan vastaa ensisijaisesti TuTon taloudesta. Hän on toiminut viimeiset kymmenen vuotta kansainvälisissä tuotteistus- ja markkinointitehtävissä. Hänellä on myös yrittäjätaustaa.

”Tuon TuToon tuoretta näkökulmaa, kun seuran imagoa rakennetaan. Yrittäjätaustani uskon olevani hyötyä talouslukuja seuratessa”, kommentoi Nikula.

Varatoimitusjohtaja 

TuTon uusi varatoimitusjohtaja on Juhani Tamminen. Hän vastaa TuTon urheilupuolesta, imagon rakentamisesta ja varainhankinnasta. Tamminen antaa myös kasvot TuTon uudelle tulemiselle. Sopimuksen pituus on 2+2 vuotta.

”Kun kuulin, että TuTon visio on voittaa Suomen mestaruus, olin heti mukana. Meillä on ylivoimaisesti Mestiksen hienoin areena, legendaarinen Kupittaa, joka sijaitsee kaupungin parhaalla urheilun viihdepaikalla. Turku on synnyinkaupunkini ja tämä synergia avaa meille satumaiset mahdollisuudet onnistumiseen. Historia, yliopistokaupunki ja kulttuuripääkaupunki 2011 toimivat viitekehyksenä, kun inspiroimme ympärillemme uusia kannattajia ja yhteistyökumppaneita. Lyhyesti; Aurinkokuningas on palannut kotiin” Tamminen kertoi.

Visio 

TuTon visiona on Lehtisen mukaan voittaa Suomen mestaruus. Tarkkaa aikaa vision toteuttamiselle ei ole asetettu. ”Olen nyt 35-vuotias, joten minulla on aikaa odottaa vähän enemmänkin kuin neljä vuotta”, Lehtinen tarkentaa.

Tavoitteet 

TuTo esitteli lehdistötilaisuudessa myös neljän seuraavan kauden urheilulliset tavoitteet.

1.kausi: Uskottavuuden palauttaminen – playoff-paikka
2.kausi: Mestiksen mestaruus!
3.kausi:  Mestiksen mestaruus, unelmana SM-liiga!
4.kausi:  Mestiksen mestaruus, unelmana SM-liiga!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää