Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter-KuPS keskiviikkona Veritas Stadionilla

 

Inter-KuPS keskiviikkona Veritas Stadionilla


FC Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat juhannustauon jälkeen huomenna keskiviikkona viime kauden hopeamitalisti KuPS:aa vastaan pelattavalla ottelulla. Interin kauden 12. Veikkausliigan ottelun alkamisaika on tuttu, 18.30.

Inter ja KuPS kohtasivat toisensa Veikkausliigan avausottelussa toukokuun alussa Kuopiossa. Tuossa ottelussa Inter oli voittava osapuoli Mika Ojalan maalilla 0-1. Edellinen Veritas Stadionilla pelattu ottelu meni kuopiolaisille lukemin 3-1, joten siinä mielessä Interillä on revanssin paikka.

- Olemme hävinneet kaksi viimeistä Turussa pelattua ottelua KuPS:lle, joten on selvää, että haluamme kääntää tämän kurssin, sanoo Interin päävalmentaja Job Dragtsma viitaten kausien 2009 ja 2010 otteluihin.

Jos Interin kulunut kausi on ollut viime kauteen nähden täysi vastakohta, niin samaa voidaan sanoa myös Veritas Stadionille vierailulle saapuvasta KuPS:sta. Viime kauden hopeajoukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla seitsemän, mutta vain kaksi pistettä toiseksi viimeisestä sijasta.

Inter sen sijaan on ollut hyvässä iskussa koko kevään. Job Dragtsman valmentama ryhmä on voittanut 11 pelaamastaan ottelusta kahdeksan. Tasapelejä joukkueella on yksi ja tappioita kaksi. Otteluista saavutetut 25 pistettä takaavat sarjataulukossa toisen sijan.

- Jos joku olisi tarjonnut mielle nykyistä pistemäärää sarjan ensimmäisen kolmanneksen jälkeen, niin olisin ottanut ne mielihyvin vastaan. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta olen erittäin tyytyväinen sarjan alkuun ja asemiin, missä me olemme, sanoo Dragtsma.

Inter on sarjan kärkipaikkaa hallussa pitävää HJK:ta viisi pistettä erässä, joten pysyäkseen sarjan suurimman mestarisuosikin kintereillä Interin on pystyttävä voittoon keskiviikon KuPS-ottelussa.

- Olen pääosin tyytyväinen siihen, miten olemme joukkueena pelanneet tällä kaudella. KuPS-otteluun lähdemme hakemaan voittoa ja hyvällä pelillä olemme lähellä sitä. Helposti se ei tule, sillä myös KuPS haluaa varmasti kääntää kurssiaan parempaa kohti, korostaa Dragtsma.

Inter vahvisti loukkaantumisista kärsinyttä hyökkäyskalustoaan viime kaudella AC Oulussa pelanneella Frank Jonkella. Interin päävalmentajan mukaan joukkue tarvitsi vahvistusta hyökkäyspäähän nimenomaan Daniel Osinachin ja Maxi Asiksen loukkaantumisten takia.

- Furuholm on meidän ainoa todellinen hyökkääjämme tällä hetkellä, joten tarvitsimme vahvistusta hyökkäyspäähään. Frank on isokokoinen ja vahva target-pelaaja, jolla on kokemusta Veikkausliigasta. Jos pelilupa-asiat saadaan kuntoon, niin hän on todennäköisesti mukana huomisessa ottelussa, toteaa Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat keskiviikon KuPS-ottelusta vammojen takia Maxi Asis sekä polvileikkauksissa käyneet Kalle Parviainen ja Daniel Osinachi.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Timo Furuholm

11.10.1987 Pori
Tiedot

Mika Ojala

21.6.1988 Paimio
Tiedot

Daniel Osinachi

25.8.1989
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää