Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter nousi lopussa hienosti tasoihin KUPS:aa vastaan

 

Inter nousi lopussa hienosti tasoihin KUPS:aa vastaan


Veikkausliigajalkapallo tarjosi parasta mahdollista mainosta itsestään keskiviikkona Veritas Stadionilla pelatun Inter-KuPS- ottelun kautta. Maali- ja tapahtumarikasottelu päättyi lopulta huikeaan 4-4(1-2) tasapeliin.

Ottelun avausmaalista vastasi Interin alkumyllyn jälkeen vierasjoukkue KuPS. Tilanteessa Interin Ari Nyman pelasi erittäin löysästi ja päästi Olajide Williamsin läpiajoon. Nigerialaispelaaja ei tilanteessa erehtynyt ja vei KuPS:n 0-1 johtoon.

Inter ei maalista häkeltynyt, vaan jatkoi pelin hallintaa. Paikkoja kotijoukkueella oli vaikka kuinka, mutta laukaukset suuntautuivat ohi maalin tai sitten tuloksena oli hutipotkuja tyhjän maalin edessä.

Inter-toppari Ari Nymanin sysimusta ilta sai jatko reilun 20 minuutin jälkeen, kun mies hävisi jälleen kaksinkamppailun Williamsille. Maalille nostetun pallon jälkeen peliväline ajautui lopulta Petri Oravaiselle, joka laukoi kuopiolaiset kahden maalin johtoon.

Inter sai tehtyä ansaitun tasoituksen 33. minuutilla, kun Toni Kallio puski Mika Ojalan kulmapotkun juuri ja juuri KuPS:n maaliviivan yli. Kavennusmaali antoi huomattavasti paremmat lähtökohdat ottelun toiselle jaksolle.

Interin toisen jakson alku oli surkea. Pallo oli kotijoukkueen maalissa Dicksonin toimesta, kun pelikello oli ehtinyt käydä vain 17 sekuntia toista jaksoa. Tilanne sai alkunsa, kun Federico Scoppa epäonnistui haltuunotossa ja Dickson pääsi lopulta läpiajoon.

Inter kuittasi maalin pari minuuttia myöhemmin, kun Toni Kallio puski Mika Ojalan kulmapotkun toistamiseen maaliin. Maalin jälkeen Inter jatkoi painostamistaan, mutta KuPS-vahti Pöntinen oli mies paikallaan ja torjui hyvin mm. Severi Paajasen yrityksen.

Peli näytti ratkeavan lopullisesti vartti ennen loppua, kun ottelun ykkösnimi Dickson Nwakaeme pelasi pallon maalin eteen Oravaiselle, jolla oli helppo työ viedä KuPS kahden maalin johtoon. Maalin jälkeen Oravaisella oli vielä paikka ratkaista ottelu, mutta Bahne sai torjuttu tuon tilanteen.

Inter ei kuitenkaan luovuttanut ja haki kahden hyökkääjävaihdon kautta riskillä kavennusta. Pelin 81. minuutilla Domagoj Abramovic syötti pallon maalille nousseelle Henri Lehtoselle, joka toi kotijoukkueen maalin päähän.

Kolme minuuttia Lehtosen maalista Inter nousi tasoihin Frank Jonken maalilla. Ensimmäistä Inter-peliään pelannut Jonke puski Severi Paajasen keskityksen tolpan kautta maaliin. Muutama minuutti tästä kolmannen maalin tehnyt Lehtonen pääsi jatkamaan päällään Joni Ahon keskityksen, mutta Interin harmiksi pallo osui vain KuPS-maalin yläputkeen.

Värikäs ottelu päättyi lopulta siis 4-4- tasapeliin. Kumpikin joukkue saa periaatteessa olla tulokseen tyytyväinen, mutta samalla myös pettynyt.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Domagoj Abramovic

1.4.1981 Zagreb, CRO
Tiedot

Joni Aho

12.4.1986 Kaarina
Tiedot

Toni Kallio

9.8.1978 Tampere
Tiedot

Henri Lehtonen

28.7.1980 Turku
Tiedot

Ari Nyman

7.2.1984 Turku
Tiedot

Mika Ojala

21.6.1988 Paimio
Tiedot

Severi Paajanen

23.10.1986
Tiedot

Federico Scoppa

7.7.1987
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää