Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS yrittää lisätä VPS:n ahdinkoa sunnuntaina

 

TPS yrittää lisätä VPS:n ahdinkoa sunnuntaina


TPS saa sunnuntaina vieraakseen Veikkausliigan tyvipäähän juuttuneen VPS:n. Kummatkin joukkueet lähtevät pyhäiseen taisteluun hieman alakuloisista tunnelmista. TPS:llä on takanaan kaksi peräkkäistä tappiota, viimeisin tuli torstaina Hakalle. VPS on puolestaan kontannut viimeiset viisi kierrosta ilman voittoa.

Vaasalaiset ovat saalistaneet kahdestatoista ottelustaan vain kaksi voittoa ja molemmat kolmeen pisteet illat ovat tulleet Vaasn Hietalahdesta. Ensin kaatui juuri TPS ja sen jälkeen IFK Mariehamn. TPS pelasi Vaasassa yhden kauden huonoimmista otteluistaan.

- VPS on vahva vastaiskujoukkue ja heidän asemansa sarjataulukossa on aika tukala. Hiiedän on pakko avata peliään myös vieraskentillä, sillä tasapeleillä ei tule tarpeeksi pisteitä, TPS:n luottopuolustajaksi noussut Jarkko Hurme tietää.

- Me pelasimme Vaasassa sarjan alkukierroksilla huonosti ja annoimme aivan turhaan VPS:lle voitonavaimet. Molemmat maalit tulivat erikoistilanteista ja niitä pitää nytkin varoa. VPS tulee tänne hakemaan pisteitä vahvan puolustuspään pelaamisen kautta, Hurme muistuttaa.

Hurme on pelannut laitapuolustajana ja topparina ja ottaa tarvittaessa paikan myös keskikentän laidalta. TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki onkin ottanut tämän Oulusta tulleen monipuolisuusihmeen avosylin vastaan.

- Hän otti paikkansa saman tien tässä joukkueessa ja on ollut alusta asti luottamuksen arvoinen. Hän on erittäin arvokas pelaaja pelkästään jo monipuolisuutensa vuoksi ja tekee kaiken harjoituksissa ja kentällä todella huolella. Ammattimies, Rajamäki vahvistaa.

TPS on kärsinyt tällä kaudella ulosajoista jo viisi kertaa. Punaista korttia ovat saaneet katsella Jaakko Nyberg kaksi kertaa ja Niklas Tarvajärvi sekä Dennis Okaru kertaalleen. Hakaa vastaan punaista katseli joukkueen alkukauden yksi suurimmista onnistujista, eli Toni Kolehmainen. Viimeksi mainittu huilaa näin pakostakin VPS-ottelun.

- Kole on meille elintärkeä pelaaja, mutta nyt muut saavat kantaa vastuuta. Katseet pitää suunnata kuitenkin aina seuraavaan otteluun ja pelataan niillä miehillä, joita on käytettävissä, Rajamäki toteaa.

TPS-VPS alkaa Turun Veritas Stadionilla sunnuntaina 3.7. klo 18.30.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MarkoRajamäki

Marko Rajamäki

3.10.1968 Göteborg, SWE
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää