Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter taisteli voiton Hongasta

FC Inter onnistu nappaamaan erittäin maukkaan voiton sunnuntaina Tapiolan Urheilupuistossa. Kotijoukkue Honka joutui tunnustamaan turkulaiset paremmaksi vauhdikkaan ja tapahtumarikkaan ottelun jälkeen tuloksella 2-3(1-1).

Huippukunnossa olleella Tapiolan Urheilupuiston nurmella pelatun ottelun aloitti Inter vauhdilla. Sillä oli kolme huippupaikkaa mennä ottelussa johtoon ensimmäisen neljän minuutin aikana. Kaksi paikoista tuhlasi Timo Furuholm ja yhden Mika Ojala. Myös Honka-hyökkääjä Tim Väyrynen pääsi kokeilemaan Magnus Bahnen näppien pitävyyttä 5. minuutilla. Inter-vahti veti tilanteessa kuitenkin pidemmän korren.

Ottelun avausmaalista vastasi pelin 21. minuutilla Honka. Demba Savage hassutti tuolloin Inter-toppari Toni Kallion ja pääsi nousemaan Inter-maalille varmistuksen puuttuessa. Lopulta Honka-hyökkääjä tuikkasi pallon myös ohi vastaan syöksyneen Bahnen ja vei näin kotijoukkueen 1-0- johtoon.

Inter ei kuitenkaan tarvinnut kauaa tullakseen pelissä takaisin. Pelin 25. minuutilla Mika Ojala laukoi paraatipaikaltaan vapaapotkun Honka-maaliin. Maalin saa ottaa täysin kontolleen kohumaalivahti Tomi Maanoja.

Honka oli lähellä johtomaalia jälleen 29. minuutilla, kun nuori hyökkääjä Väyrynen pääsi puskemaan Ilari Äijälän kulmapotkusta. Inter-pakki Ville Nikkari oli kuitenkin tilanteessa hyvin sijoittunut ja pelasti puskun maaliviivalta.

Ottelun toinen jakso oli Interiltä jälleen vahva. Pelikello ei ehtinyt käydä kuin 47. minuutille, kun pallo oli Hongan maalissa. Maalista vastasi vaihdosta kentälle tulleen Mika Mäkitalon syötöstä Severi Paajanen. Tilanteen alusti vahvasti laitapakki Joni Aho.

Inter näytti jo karkaavan selvään voittoon, kun Veikkausliigan maalipörssin ykkösmies Timo Furuholm vei puskemalla joukkueensa kahden maalin johtoon Mika Ojalan tarkasta keskityksestä pelin 58. minuutilla. Honka tuli kuitenkin maalin päähän seuraavasta hyökkäyksestä. Maalista vastasi Inter-puolustuksen löysäillessä Sampo Koskinen.

Hongan kavennusmaalin jälkeen Inter jouti pahasti puolustuskannalle. Kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut monesta hyvästä paikasta huolimatta loistavasti torjunutta Inter-vahti Bahnea ja maalin pystypuita, joten näin siis Interille makea vierasvoitto.