Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saamaton Inter kaatui Valkeakoskella

 

Saamaton Inter kaatui Valkeakoskella


Inter esitti ylivoimaisesti huonoimman ottelunsa perjantaina Valkeakoskella, kun joukkue hävisi täysin ansaitusti Hakalle 2-0(1-0). Voitto oli Hakalle ansaittu, sillä se olisi voinut karata ottelussa myös suurilukuisempaan voittoon.

Ottelun koko ensimmäinen jakso oli Interiltä koko ottelun tapaan enemmänkuin huono. Syöttöpeli ja pallottomien pelaajien liike oli aneemista, mikä teki Hakan puolustuspelaamisen enemmän kuin helpoksi.

Haka oli mennä johtoon jo 5. peliminuutilla. Tuolloin Pekka Sihvola pääsi puskemaan Inter-puolustuksen keskeltä putoavan lehden kohti Magnus Bahnen maalia. Inter-molari oli kuitenkin tilanteessa hyvin hereillä ja sai torjuttua puskun kulmapotkuksi.

Interin oikeastaan ainoa kunnon tilanne tuli 31. minuutilla, kun Mika Ojala pääsi laukomaan pallon 20 metristä kohti takakulmaa. Viime hetkellä ennen ottelun alkua hälytyksen Haka-maalille saanut Ville Kauppinen torjui tilanteen kuitenkin komeasti.

Haka lähti Kauppisen torjumasta pallosta nopeaan vastahyökkäykseen vasenta laitaa pitkin. Pallo kuljettanut Obi Metzger näki oikealla laidalla vapaana olleen Jarno Mattilan, joka sai ottaa pallon rauhassa haltuun, minkä jälkeen tarkka laukaus takakulmaan ja Hakalle 1-0- johto.

Haka oli lähellä mennä jo kahden maalin johtoon hiukan myöhemmin, mutta Interin maalivahti Bahne torjui kuitenkin hienosti Regillio Nooitmeerin pusku lähietäisyydeltä. Kotijoukkue Haka siis ansaitussa 1-0- johdossa ottelun tauolle.

Ottelun toinen jakso jatkui siitä, mihin ensimmäinen jäi. Peli ehti vanhentua vain 53 minuuttia, kun pallo oli toistamiseen Interin maalissa. pallon siirsi tyhjään maaliin Mattilan syötöstä Pekka Sihvola.

Inter lähti kahden takaiskumaalin jälkeen hakemaan kavennusta tuomalla kahdenkeskikenttäpelaajan tilalle hyökkääjät Domagoj Abramovicin ja Frank Jonken. Kaksikosta ei liiemmälti ollut apua, sillä Inter ei saanut luotua painetta Kauppisen maalille oikein missään vaiheessa.

Interin ensimmäiset puolittaiset maalipaikat nähtiin reilun 70 minuutin pelin jälkeen, mutta ne Haka-vahti Kauppinen selvitti helposti. Interin takaa-ajon vesitti lopulta Federico Scoppan kahden varoituksen myötä saatu punainen kortti pelin 82. minuutilla.

Ottelun lopulla nähtiin vielä ikävä tilanne, kun erotuomari Mikko Lehtola joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia pari minuuttia ennen loppua. Vielä loppuvihellyksen jälkeen kentällä nähtiin kahakka, jossa erotuomari näytti keltaista korttia Magnus Bahnelle ja antoi kahden varoituksen myötä punaisen kortin Hakan Shane Robinsonille.
Interin päävalmentaja ei kiitellyt joukkuettaan pelin jälkeen. Hollantilaisluotsin mukaan Interin esitys oli huonoin miehen Suomessa oloaikana.

- En nähnyt kentällä joukkuetta. Pelasimme ylivoimaisesti huonoimman pelin sinä aikana, kun olen ollut Suomessa. En tiedä syytä, miksi esityksemme oli niin aneeminen. Haluan kuulla pelaajien selitykset suoraan sanottuna p…………n esitykseet huomenna harjoituksissa, ripitti Dragtsma omiaan Haka-pelin jälkeen.

Interillä on hyvä tilaisuus pestä kasvonsa jo maanantaina, kun joukkueen Veikkausliigaottelut jatkuvat kotipelillä IFK Mariehamnia vastaan. Ottelu Veritas Stadionilla alkaa kello 18.30.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Domagoj Abramovic

1.4.1981 Zagreb, CRO
Tiedot

Magnus Bahne

15.3.1979 Kaarina
Tiedot

Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Federico Scoppa

7.7.1987
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää