Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

IFK Mariehamn kaatui Furuholmin ja Ojalan maaleilla

Maalipörssin kärkikaksikko Timo Furuholm ja Mika Ojala olivat jälleen pahanteossa, kun FC Inter palasi takaisin voittokantaan kaatamalla IFK Mariehamnin kotikentällään numeroin 2-0 (1-0).

Vierasjoukkue IFK Mariehamn tuli vihaisesti otteluun kolmen perättäisen tappion jäljiltä, mutta mitään huippuvaarallista joukkue ei saanut aikaan. Pelin edetessä myös kotijoukkue FC Inter pääsi paremmin mukaan.

Vartin pelin jälkeen Timo Furuholm laukoi kovaa 20 metristä, mutta Josh Wicks venyi hyvään torjuntaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin Wicks oli jälleen mies paikallaan, kun hän nappasi Domagoj Abramovicsin akrobaattisen saksipotkun aivan vasemmasta alanurkasta.

Ottelun kulminaatiopiste nähtiin 36. minuutin kohdalla Jarkko Värtön kaadettua Mika Ojalan viimeisenä miehenä. Erotuomari Jari Järvinen ei epäröinyt näyttää punaista korttia. Tuomiosta seuranneen Mika Ojalan vapaapotkun Wicks koppasi syliinsä.

Vierasjoukkueen alivoima kostautui 41 minuutilla. Abramovic tarjoili hyvän keskityksen boksiin, jossa se lopulta pomppi Furuholmille, joka pommitti voimalla pallon maalin kattoon. Lopussa IFK oli tasoittaa, mutta Magnus Bahne torjui Aleksei Kangaskolkan puskuyrityksen.

Inter jatkoi painostustaan myös toisella puoliajalla ja illan toinen osuma näki päivänvalon 57. minuutilla. Abramovic antoi keskityspallon laidalta Furuholmille, jonka laukaus pomppasi IFK-puolustajasta Mika Ojalalle, joka siirsi turkulaiset jo 2-0 johtoon.

Furuholmilla oli tämän jälkeen parikin hyvää maalipaikkaa lisätä Interin johtoa, mutta Wicks nappasi maalillaan tärkeitä torjuntoja. IFK Mariehamnin tilanne vaikeutui entisestään kymmenen minuuttia ennen loppua, kun toppari Fernando Fernando de Abreu Ferreira joutui jättämään kentän joukkueen käytettyä jo kaikki vaihtonsa. Näin IFK pelasi ottelun lopun kahden miehen vajaalla.

Tästä huolimatta ottelussa ei enää maaleja nähty, vaikka paikkoja varsinkin Interillä oli jopa useampaan maaliin. IFK-vahti Wicks torjui kuitenkin tukun Inter-yrityksiä, jotka olisivat menneet sisään jollekin toiselle liigavahdille. Inter palasi näin ollen takaisin voittokantaan, kun IFK Mariehamn puolestaan hävisi neljännen peräkkäisen ottelunsa.