Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Jalosta TuTon kapteeni

 

Toni Jalosta TuTon kapteeni


TuTon tunnelmista päivää ennen ensimmäistä harjoitusottelua oli kertomassa varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen, valmentajat Petri Niukkanen ja Kai Ortio sekä pelaajat Toni Jalo ja Markku Vuorisalo. Tunnelmien lomassa kerrottiin, että TuTon kapteenina toimii ensi kaudella Toni Jalo ja varakapteeneina Markus Laine ja Aki Keinänen.

”Odotan huomiselta todella paljon. Kuten tiedätte, olen optimisti. Odotan, että hallissa on jo huomenna 1 000 katsojaa. Jos ei ole, olen pettynyt.  Perjantaina on sitten vuorossa toinen todella mielenkiintoinen peli, kun Ika Lehkonen tulee KooKoon kanssa vierailulle. Sen jälkeen tiedämme jo hieman paremmin, missä joukkueemme menee Mestiksen kärkijoukkueisiin verrattuna” Varatoimitusjohtaja Tamminen tunnelmoi.

”Joukkue on todella mielenkiintoinen. Meillä on pukukopin seinällä viisi sanaa, johon jokainen pelaaja on sitoutunut kentällä. Koko joukkueella on oltava luonne, intohimo, sitoutuminen, asenne ja päämäärä kunnossa. Odotan innolla huomista ja sitä miten pelimme kehittyy training camp-otteluista. Erityisesti seuraan sitä miten paljon saamme maalipaikkoja ja miten suoraviivaisesti käännämme peliä.”, tyytyväinen Niukkanen kommentoi.

Ortio kommentoi tunnelmia päivää ennen H-hetkeä seuraavasti: ”Kyllähän tunne huomisesta on huikea. Olen todella innoissani huomisesta. Se että minulla on vuoden tauko kokonaan jääkiekosta korostaa entisestään tätä tunnetta”.

Tuoreen kapteenin mukaan joukkue vaikuttaa hyvältä ja vastuutehtävästäkin löytyy aiempaa kokemusta. ”Kyllähän joukkue vaikuttaa erittäin hyvältä. Meillä on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta ja odotan todella innostuneena huomista. Junioreissa toimin useamman kauden kapteenina, mutta aikuisten sarjoissa tämä on nyt ensimmäinen kerta. On todella suuri kunnia saada tämä vastuullinen tehtävä tässä joukkueessa”

Täksi kaudeksi TuToon palannut Markku Vuorisalo odotti myös innolla pelien alkua. ”Onhan se tosi hienoa päästä taas pelaamaan. Joukkue vaikuttaa todella luisteluvoimaiselta ja uskon meidän menevän todella pitkälle tällä kaudella.” 

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää