Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo ja KooKoo maalikarkeloissa Kupittaalla

 

TuTo ja KooKoo maalikarkeloissa Kupittaalla


Uudistunut TuTo pelasi viikon toisen harjoitusottelun perjantaina Kupittaalla. Tällä kertaa vastaan asettui Ismo ”Ika” Lehkosen KooKoo, joka on viime vuodet kuulunut Mestiksen kärkiryhmiin. Joukkueet järjestivät katsojille jälleen erittäin viihdyttävän ja maalirikkaan ottelun, jossa ratkaisu saatiin värikkäiden vaiheiden jälkeen vasta voittolaukauskilpailussa. Siinä parempi oli KooKoo, lopputuloksen ollessa 5-6. Kupittaalla saapui jälleen mukavasti katsojia seuraamaan TuTon otteita, vaikka ulkona olikin mitä hienoin kesäsää. Ottelua seurasi 520 katsojaa, joka on kaksi kertaa enemmän kuin TuTon viime kauden harjoitusotteluissa. 

Ottelu 

TuTo aloitti illan ottelun pirteästi edeten 1.erän puolivälissä jo 2-0 johtoon. Maalintekotalkoiksi muodostuneessa ottelussa intensiteetti kasvoi ottelun edetessä. Kenttätapahtumia hallitsi TuTo, mutta KooKoo pysyi iskuetäisyydellä TuTon oman pään virheiden ansiosta. Ottelun edetessä myös yleisö osallistui yhä paremmin rytmikkäällä kannustuksella peliin, joten Kupittaalla saatiin ensikosketus perjantai-illan huumaan. Ottelu näytti päättyvän jo kotijoukkueen juhliin, kun TuTo siirtyi kolmannessa erässä 5-3 johtoon. KooKoo sai kuitenkin aikaan vielä mallikkaan loppukirin, joka tuotti kaksi maalia viimeisellä neljällä minuutilla.  Kiri palkittiin Jani-Petteri Heleniuksen tasoitusmaalilla 44 sekuntia ennen loppua, joten ottelun ratkaisua haettiin voittolaukauskisasta. Tällä kertaa KooKoo oli siinä parempi Tuomo Laukkasen tehdessä ratkaisevan osuman.

Kommentit 

TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen: Vähän on kaksijakoiset fiilikset tämän viikon otteluista. Hyökkäyspelimme toimii jo mallikkaasti, siinä ei ole mitään moitittavaa. Puolustuspelissä haetaan kuitenkin vielä parasta terää. Haudomme kiekkoa omassa päässä vähän turhan paljon. Kiekko pitää saada nopeammin pois omalta alueelta. Tämä vaatii pelin suoraviivaistamista ja nopeampia avauksia.

KooKoon päävalmentaja Ismo Lehkonen: Tämä oli meille vuorokauteen toinen peli. Eilen pelattiin kanssa kova peli, kun vastassa oli Jukurit. Oltiin sielläkin voitossa kiinni, tällä kertaa myös saimme sen. Meille tämä oli jo ties kuinka mones harjoitusottelu tällä kaudella. Meidän tarkoitus on toki ollutkin pelata paljon, jotta saisimme kaikille näyttömahdollisuuksia. Harmi vain se on vienyt sairaslistalle kahdeksan vakiokokoonpanon pelaajaa, toisaalta meidän materiaali alkaa olla aika laaja, kun nuo juniorit ottavat koko aika isompaa roolia joukkueessa.

TuTon harjoitusottelut jatkuvat ensi viikolla kahdella vieraspelillä LeKiä ja Sportia vastaan. Seuraava kotiottelu on vuorossa Kupittaalla keskiviikkona 31.8.2011 jolloin vastaan asettuu hallitseva Mestis-mestari Vaasan Sport.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää