Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter taipui KuPS:lle Kuopiossa

FC Inter ei onnistunut kasvattamaan pistepottiaan perjantaina Kuopion Keskuskentällä, vaikka sai pelata yli puolet toisesta jaksosta ylivoimalla Dickson Nwakaemen huidottua itselleen punaisen kortin 66. minuutilla. Inter tuhoksi koitui lopulta Ilja Venäläisen kaksi maalia, joiden turvin KuPS vei ottelun nimiinsä 2-1(0-0)- tuloksella.

Inter otti pelin haltuunsa ja hallitsi peliä ensimmäisellä puoliajalla. Vaarallisia tekopaikkoja turkulaisilla oli kuitenkin vaikeuksia luoda, kun taas KuPS iski harvemmin mutta vaarallisesti. Ensimmäisellä puoliajalla Timo Furuholmilla oli yksi loistopaikka ja ottelun sankariksi nousseella Venäläiselle pari, mutta kumpikaan kärkimies ei kyennyt maalia aikaan saamaan.

Toisella puoliajalla alkoikin sitten tapahtua. 57. minuutilla Joenmäki käynnisti hyökkäyksen omalta alueelta, kuljetti ja syötti Dicksonille. Tämä kuljetti pallon päätyviivalle, mistä antoi tarkan syötön takaviistoon, josta Venäläinen vei kotijoukkueen johtoon.

Inter sai loistomahdollisuuden pelin kääntämiseen itselleen, kun 65. minuutilla Dickson ajettiin kentältä suoralla punaisella kortilla. Ulosajo oli aiheellinen, sillä Dickson huitaisi Joni Kaukon kyynärpäällä kenttään.

Ulosajon jälkeen Inter lähti hakemaan hanakasti tasoitusta. Painostus tuottikin tulosta 76. minuutilla, kun Interin paidassa ensimmäistä kertaa pelannut Guy Gnabouyou pelattiin tekopaikkaan. Ranskalainen näytti tilanteessa tehokkuutensa ja laukoi pallon taitavan ensimmäisen kosketuksen jälkeen tarkasti KuPS-maaliin.

Maalin jälkeen Inter jatkoi voittomaalin hakemista, mutta kesken turkulaisten panostuksen KuPS sai vastahyökkäyksen seurauksena kulmapotkun Interin maalista katsottuna vasemmalta. Kulma koitui lopulta Interin kohtaloksi, sillä Ilja Venäläinen puski sen lopulta Interin maalin takakulmaan.

Interillä oli vielä pelin loppuhetkillä oiva tilaisuus tulla pelissä takaisin, mutta kotijoukkueen maalivahti Mika Hilander venyi todelliseen paraatipelastukseen 88. minuutilla, kun hän torjui loistavasti Joni Kaukon laukauksen. Torjunta takasi lopulta kuopiolaisille kotivoiton.

Interillä on hyvä tilaisuus kuitata KuPS-tappio jo maanantaina, kun joukkue kohtaa kotikentällään Veritas Stadionilla sarjavitosen, Hongan. Tuo ottelu alkaa Veritas Stadionilla tuttuun tapaan kello 18.30.