Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey hankki kovan tason tuuraajan Virtaselle

 

TUTO Hockey hankki kovan tason tuuraajan Virtaselle


TUTO Hockey on solminut kuukauden pituisen sopimuksen maalivahti Mikael Vuorion kanssa. Vuorio tulee tuuraamaan loukkaantunutta Tommi Virtasta. Vuorio on Rauman Lukon maalivahtikoulun lahjakkuuksia, jonka Florida Panthers varasi NHL:n vuonna 2002. SM-liigaa Lukossa ja Jokereissa pelannut Vuorio pelasi viime kaudella Norjassa Frisk Asker’issa ja Mestistä KooKoossa.

”Sovimme alkuun kuukauden diilistä sillä Vuoriolla on virityksiä Pohjois-Amerikkaan ja me haluamme katsoa miten Virtasen tilanne edistyy. Tommin kohdalla ensimmäinen kuntoutusjakso kestää kaksi viikkoa. Sen jälkeen katsomme uudelleen, miten asiat etenevät, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.”

TUTO Hockeyn tuore vahvistus hymyili tyytyväisyyttä kilvan syksyisen auringon kanssa. ”Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän sopimukseen. Joukkue on ensimmäisten treenien perusteella hyvä. Pystymme varmasti taistelemaan voitoista ihan ketä vastaan tahansa. Seura pyrkii eteenpäin ja sillä on kovat ja selkeät tavoitteet. Tässä on hienoa olla mukana. Itselläni ei ole vielä pelejä tältä kaudelta alla, mutta olen treenannut kotipuolella hyvin viisi kertaa viikossa, joten pelituntuma löytyy varmasti nopeasti”.

”Ihan sama kuka tulee vastaan, voitto on aina tavoitteemme”

Seuraavassa ennakkotunnelmat TUTO Hockey – K-Vantaa otteluun, joka pelataan OS/G Areenalla keskiviikkona 5.10.2012 klo 18.30.

Kim Törnström: Hyvät fiilikset ovat päällä. Oli mukavaa päästä pelaamaan pitkästä aikaa perjantaina. Kiekkoja sateli tasaiseen tahtiin ja pääsin hyvin rytmiin mukaan. Siitä oli hyvä jatkaa lauantaina sitten Mikkeliin, jossa laukauksia tuli tasaiseen tahtiin. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia koitoksia.

En varmasti tyydy suosiolla luukkuvahdin rooliin, vaan tulen antamaan peleissä ja harjoituksissa kaikkeni, jotta paikkani löytyisi jatkossakin maalinsuulta vaihtopenkin sijaan.

Petri Niukkanen: Joukkueessa on hyvä fiilis ja tekemisen meininki. Huomisen pelin tavoitteemme on saavuttaa kolme pistettä, aivan kuten jokaisessa muussakin ottelussa. Meillä on siihen erittäin hyvät saumat, kun olemme kentällä vähän maltillisempia ja huolellisempia. Kokoonpano pysyy näillä näkymin samana kuin Mikkelissä, joten Kimi aloittaa maalissa Vantaata vastaan.

Kai Ortio: Puolustuksessa pikkuhiljaa täysmiehitys käytössä, kun Kuusistokin on palannut harjoitusrinkiin. Huomiseen peliin lähdemme näillä näkymin samalla kuusikolla kuin Mikkelliin.

K-Vantaa on mielenkiintoinen joukkue siinä mielessä, että koskaan ei voi tietää kuka sieltä tulee vastaan, kun he käyttävät näitä liigaseurojen nuoria ”ylijäämä” pelaajia. Toisaalta meidän kannalta on ina sama kuka sieltä tulee, sillä meidän on keskityttävä omaan tekemiseen ja haettava ne pisteet kaukalosta”.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää