Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keinänen tykitti TUTO Hockeyn takaisin voittojen tielle

 

Keinänen tykitti TUTO Hockeyn takaisin voittojen tielle


Viime kierroksilla aavistuksen kituliaasti pistetiliään kartuttanut TUTO Hockey oli keskiviikko- illan Mestis- trillerissä Kupitaaan OS/G- areenalla kovan paikan edessä. Edellisestä kolmen pisteen voitosta oli jo aikaa ja kotiyleisön odotukset olivat korkealla, kun kotijoukkueen vastustajaksi asettui Kiekko-Vantaa. Vantaalaisjoukkue on ollut viimeisenä kolmena kautena TUTO Hockeylle erityisen kinkkinen vastus. Ottelun alussa pelin juoni olikin, että kotijoukkue halusi ottaa lohipaidoilta niin sanotusti luulot pois. Vieraat kuitenkin hivuttautuivat pikku hiljaa jo ehkä tutuksi tulleen kaavan mukaan tasoihin ja ratkaisu otteluun saatiin vasta jatkoajalla.

Anaheim Ducks vai TUTO Hockey- kumpi on kovempi?

Vierasjoukkueen veräjänvartioinnin aloitti Jokerien riveissä veskaroiva Frans Tuohimaa, maalivahti joka edellisenä päivänä Hartwall- areenalla narripaidassa kohtasi itsensä Anaheim Ducksin. Nyt oli vastassa TUTO Hockey, jonka maalinälän edessä nuoren maalivahdin oli jo ensimmäisessä erässä nöyrryttävä kahdesti. Erän puolivälissä Aki ”Keni” Keinäsen pyssy puhui ja silloin kun Kenin sihti osuu kohdalleen, osuu se kohdalleen. Jos oli Keinäsen avausmaali isoa näytöstä, ehkä vielä makoisampi oli TUTO Hockeyn toinen maali. TUTO- veskari Kim Törnström harhautteli pari lohipaitaa ulos kuvioista, siirsi pikkumustan Aki Keinäselle joka näki siniviivan tuntumassa roikkuneen Patrik ”Pati” Moision. Lyhyesti ilmaistuna Frans Tuohimaa oli voimaton.

Vuosikausia uskollisesti TUTO Hockeyn rosterissa edustettuna ollut maalivahti Kim Törnström on saanut TUTO Hockeyn viime otteluissa kauan kaipaamaansa peliaikaa Tommi Virtasen loukkaantumisen myötä. Vaikka kotijoukkue kahta ensimmäistä erää pelillisesti hallitsikin, oli myös vierasjoukkueella paikkansa ja Kimi hoiti monta pahaa tilannetta niin sanotusti kotiin päin. TUTOkoutsi Petri Niukkasen paljon peräänkuuluttama jäähytön pelaaminen ei Kiekko- Vantaata vastaankaan kuitenkaan täysin toteutunut ja koko lailla varkain vieraat pääsivät tasoihin toisen erän loppupuolella. Maalivahdin piikkiin näitä takaiskuja ei voida laittaa.

Kenin ilta

Kolmas erä oli pelillisesti ottelun tasaisin ja toisaalta maaliton. Tilanteita oli kummallakin joukkueella mutta rouva fortunakaan ei ollut suotuisalla tuulella ja näin jälleen kerran edettiin jatkoajalle. TUTO Hockeyn kohdalla jatkoajat ja voittolaukauskilpailut ovat viime aikoina sujuneet hivenen mollivoittoisesti mutta illan ehdoton stara Aki Keinänen oli sitä mieltä että vallitsevaan tilanteeseen on tultava muutos. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain 11 sekuntia kun Kenin ranne painui Frans Tuohimaan taakse. Ottelu Kiekko-Vantaata vastaan toi TUTO Hockeyn plakkariin kaksi tärkeää pistettä lisää ja niin pelaajille kuin faneillekin hyvät fiilikset perjantaina pelattavaa KooKoomatsia ajatellen.

Valmentajien sanomaa:
Petri Niukkanen(TUTO Hockey):
”Menen suoraan toiseen erään. Tuolloin meillä oli hyvä sauma tappaa peli, mutta tilaisuutta ei käytetty. Hetkessä kaveri olikin jo tasoissa. Alivoimaa pelattiin hyvin, ylivoimaa ei. Voiton takuumiehinä hääräsivät Aki Keinänen ja Kim Törnström.”

Samu Kuitunen(Kiekko-Vantaa): ”Ensimmäisessä eräsä hukattiin hyviä maalipaikkoja ja vastaavasti TUTO pääsi pari kertaa niin sanotusti karkuun. Nuorelle joukkueelle maalinteko on hieman tahmeaa mutta kun aikaa kuluu, korjaantuu myös tämä puoli. Joukkueelle tärkeä piste joka tapauksessa.”

TUTO Hockeyn kotipelit Kupittaan OS/G- areenalla jatkuvat jo perjantaina 7.10.2011 jolloin kello 18.30 alkavassa ottelussa kotijoukkue saa vastaansa Ismo ”Ika” Lehkosen luotsaaman KooKoon.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää