Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter menetti johtonsa lisäajan lisäajalla

 

Inter menetti johtonsa lisäajan lisäajalla


FC Inter oli pitkään voitossa kiinni, kun joukkue kohtasi Valkeakosken Hakan maanantaina Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa. Voittoon asti puristus ei kuitenkaan riittänyt, sillä Haka nousi ottelussa tasoihin, kun pelikello näytti 93.15. Merkille pantavaa tässä on se, että erotuomari Toni Pohjoismäki antoi otteluun vain kolme minuuttia lisäaikaa.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli tasainen. Pelin taso ei noussut viime päiviin nähden hyvässä, mutta silti niin välttävässä kunnossa olleella Veritas Stadionin nurmella mitenkään päätä huimaavaksi. Varsinkin avausjaksolla Interin keskuspuolustus oli hätää kärsimässä Haka-hyökkäysten kanssa.

Interin onneksi maalivahti Magnus Bahne oli oivassa torjuntavireessä heti pelin alusta lähtien. Tämän saivat kokea Hakan Lassi Luoto ja John Weckström, joiden yritykset Bahne torjui hyvin ajoitetuilla ulostuloillaan.

Inter ainoat paikat avausjaksolla tulivat Joni Kaukolle ja Mika Ojalalle. Ensiksi mainitun yrityksen torjui Hakan hyvän ottelun pelannut hätäapu-maalivahti Michal Slawuta. Ojalan veto sen sijaan loistopaikasta suuntautui valitettavan pompun seurauksena sivurajasta yli.

Ottelun toisella jaksolla Inter sai syöttöpeliään nopeutettua, jonka seurauksena pelissä mentiin kotijoukkueen hallinnassa. Hallinnan seurauksena joukkue onnistui myös maalinteossa pelin 64. minuutilla, kun Henri Lehtonen nosti komeasti yli vastaan tulleen Slawutan.

Kuten jo mainittiin, niin Inter oli pitkään kiinni voitossa. Joukkue pystyi pelaaman erotuomarin antaman kolmen minuutin lisäajan taktisesti viisaasti aina aikaan 92.55, jolloin Haka sai rajaheiton läheltä Interin kulmalippua.

Noin 15 sekuntia tämän jälkeen pallo heitettiin Interin maalille, jossa Joni Kauko epäonnistui purkuyrityksessään. Pallo ajautui lopulta Albert Kuqin kautta Obi Metzgerille, joka laukoi pallon pienen sivusiirron jälkeen ohi Interin parhaan pelaajan Magnus Bahnen.

Vaikka tasapeli olikin Interin kannalta karvas, niin joukkue piti kuitenkin sarjataulukon kakkossijan hallussaan viiden pisteen turvin ennen Honkaa ja JJK:ta. Interin seuraava Veikkausliigaottelu on ohjelmassa tulevan lauantaina, jolloin joukkue kohtaa Maarianhaminassa IFK:n.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Magnus Bahne

15.3.1979 Kaarina
Tiedot

Joni Kauko

12.7.1990
Tiedot

Henri Lehtonen

28.7.1980 Turku
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää